Smashbox Photo Finish Foundation Primer

Vandaag wil ik het even hebben over een gehyped product. Het is hoogst waarschijnlijk dat je al hebt gehoord van de Smashbox Photo Finish Foundation Primer. Hij wordt overal geprezen als de beste primer die er bestaat, en ik was er dan ook al jaren benieuwd naar. Jammer genoeg is hij in België niet heel gemakkelijk verkrijgbaar, en daarom kwam het er nooit van. Maar binnenkort komt daar dan eindelijk verandering in, want echt waar: dan kan je Smashbox kopen bij Ici Paris XL! Om je al helemaal warm te maken, vertel ik je vandaag wat ik van de primer vind. Lees snel verder!

Smashbox Photo Finish Primer

Smashbox heeft een heel aantal primers, en de Photo Finish Foundation Primer is de ‘originele’ variant. Hij zou zorgen voor de perfecte blur, en bevat geen olie. Hij maakt fijne lijntjes en poriën onzichtbaar, en verspreidt het licht zodat imperfecties minder opvallen. Bovendien zorgt hij ervoor dat makeup er mooier gaat uitzien en dat makeup langer blijft zitten.

  • Smashbox Photo Finish Foundation Primer, €15,60

Smashbox Photo Finish Foundation Primer

Smashbox is zo’n merk waar ik al enorm veel over heb gehoord – enkel goeds, uiteraard – maar waar ik nog nooit iets van heb geprobeerd. Het is altijd zo’n feest als makeup naar België komt, en vanaf oktober (denk ik) is dat ook het geval bij Smashbox.

Smashbox Photo Finish Foundation Primer

Ik gebruikte voor de Smashbox Photo Finish Foundation Primer eigenlijk al iedere dag een primer: ik gebruik de Nivea Men Aftershave onder mijn makeup om die beter te doen blijven zitten. Natuurlijk geeft die primer niet dat blur effect, en dat hoop ik wel te bereiken met de Smashbox Photo Finish Foundation Primer.

Smashbox Photo Finish Foundation Primer

Mijn conclusie: de Smashbox Photo Finish Foundation Primer voelt erg glad aan, en dat komt dat in deze primer vrij veel siliconen zitten. Sommige mensen vinden dat niet fijn, maar voor mij is dat net wél een goed teken. Mijn huid wordt er zacht van, en mijn foundation ziet er véél mooier uit met de Smashbox Photo Finish Foundation Primer eronder. Ik vind dat mijn makeup meestal best goed blijft zitten, dus op dat vlak heb ik niet heel veel verschil kunnen merken, maar voor het blur effect vind ik hem zeker de moeite waard. Zeker met foundation ziet mijn huid er egaal, glad en zacht uit. Dat is toch exact wat je wil? Ik geef de Smashbox Photo Finish Foundation Primer een 9/10. Hij is een onmisbare toevoeging geworden in mijn dagelijkse stash!

Heb jij de Smashbox Photo Finish Foundation Primer al geprobeerd?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.