Crazylenses Blue Manga & Luna Eclipse

Het is niet zo lang geleden dat ik mijn gewaagde festivallook toonde. In die blogpost viel je misschien op dat mijn ogen er een beetje vreemd uitzagen; ik droeg namelijk lenzen! Ik vind het leuk om met makeup te spelen, maar om nét wat te ver te gaan kunnen lenzen echt een cool effect geven. Vandaag toon ik je mijn twee paar kleurlenzen, lees snel verder!

Crazylenses Blue Manga & Luna Eclipse

Hierboven zie je hoe mijn ogen eruitzien zonder lenzen. Ik heb vrij lichte ogen, waardoor het effect van kleurlenzen altijd goed opvalt.

Crazylenses is een webshop waar je allerlei soorten lenzen kan kopen. Je vindt er natuurlijke kleurtjes, maar ook felle kleuren en zelfs witte lenzen. Ook als je op zoek bent naar speciale lenzen, zoals cat lenzen, manga lenzen en UV-lenzen.

Crazylenses Blue Manga & Luna Eclipse

Het eerste paar dat ik bestelde waren de Luna Eclipse lenzen. De lenzen zijn wit aan de iris met een zwarte cirkel errond. Doordat de lenzen wit zijn, zien ze er een beetje fluorescerend uit. Ik vind het effect echt heel cool!

Crazylenses Blue Manga & Luna Eclipse

De lenzen zijn best comfortabel, je voelt ze natuurlijk wel zitten maar het is vol te houden. Nu en dan moet ik even mijn ogen dichthouden om ze wat beter te doen zitten. Als ik de lenzen in heb, zie ik de eerste momenten een witte waas rond mijn ogen. Na een paar minuten is dat weg, want dan ben ik eraan gewend.

Crazylenses Blue Manga & Luna Eclipse

Het tweede paar waar ik voor koos waren deze Blue Manga lenzen. Dit zijn lenzen die mijn iris zwart maken, zodat mijn pupil groter lijkt, en een smalle blauwe rand errond. De Blue Manga lenzen maken mijn ogen groter en opvallender. Ik vind ze fantastisch!

Crazylenses Blue Manga & Luna Eclipse

Als er veel licht is – zoals voor mijn camera – wordt mijn pupil wat kleiner, en komt er een licht randje net tussen het zwart van mijn pupil en het zwart van de lens. Van een afstandje valt dat niet op, maar van dichtbij zie je dat wel een beetje. De Blue Manga lenzen zijn ook best comfortabel, maar in het begin zie ik wel even de zwarte rand zitten. Gelukkig stoort dat niet echt hard, en na een paar minuten zie je dat ook niet meer.

Crazylenses Blue Manga & Luna Eclipse

Hierboven nog eens een overzicht.

  • Links: Blue Manga
  • Midden: geen lenzen
  • Rechts: Luna Eclipse

Conclusie

Ik draag zeker niet elke dag lenzen, maar ik vind het leuk om eens te zien hoe het eruitziet. Ik vind de sets allebei heel cool, ik weet niet welke ik het graafste vind. Ook goed om te weten is dat je bij je lenzen altijd een lenzendoosje en lenzenvloeistof krijgt opgestuurd. Klik hier om naar de website van Crazylenses te gaan.

Draag jij soms lenzen?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.