By Terry Rouge Expert Click Stick

Had jij al ooit van het merk By Terry gehoord? Ik alleszins niet, maar ik kwam te weten dat het merk binnenkort met een nieuwe lijn lipsticks op de proppen komt. Hun statement product was al lange tijd populair: de Click Brush is een foundation die in een flesje zit waar een borstel op staat. Klinkt super handig! Omdat de Click Brush zo goed werkte, besloot By Terry uit te breiden met de Click Stick, een lipstick die je omhoog ‘klikt’. Vandaag toon ik je een kleurtje uit de collectie, lees dus snel verder!

By Terry Rouge Expert Click Stick

By Terry is een luxemerk, dat enkel bij de parfumerie te verkrijgen zal zijn. Wanneer hij juist uitkomt weet ik niet precies, maar ik schat dat rond september zal zijn. Ook de prijs weet ik niet exact, maar als ik kijk naar de prijzen van de andere lipproducten van By Terry denk ik dat hij tussen de €25 en €35 zal kosten. Wat ik wél weet, is dat de lipstick in wel 25 tinten beschikbaar zal zijn!

By Terry Rouge Expert Click Stick

De By Terry Rouge Expert Click Stick zou een 3-in-1 product zijn: hij geeft de precisie van een lippotlood, de verzorging van een lippenbalsem, en de kleur van een lipstick. Dat klinkt veelbelovend! Wat ook bijzonder is, is dat je de lipstick niet naar boven draait, maar klikt. In het begin vond ik dat wat raar, want je kan hem niet meer naar beneden klikken. Maar toen ik hem eenmaal gebruikte, had ik het door: als je hem één keer naar boven klikt, heb je de perfecte hoeveelheid lipstick om je lippen in te kleuren. 

By Terry Rouge Expert Click Stick

Ik kreeg de kleur 22 – Plasy Plum, een dieppaarse kleur waar ik heel blij mee ben. Ik hou van felle en donkere kleuren! Er zijn in totaal 25 kleuren, die gaan van licht en nude naar donker en intens.

By Terry Rouge Expert Click Stick

Ook de vorm van de bullet is bijzonder: hij heeft de vorm van een druppeltje. Door het fijne puntje bovenaan kan je hem altijd heel precies aanbrengen. Je kent het wel: een lipstick die in het begin nog een strak puntje heeft, maar nadat je hem een paar keer hebt gebruikt is hij helemaal rond. Bij deze By Terry Rouge Expert Click Stick heb je dus altijd dat scherpe puntje. Fantastisch!

By Terry Rouge Expert Click Stick

Dit is de kleur op mijn lippen. Wat een prachtige tint! En wat een dekking! De finish van de lipstick is semi-mat, waardoor hij goed blijft zitten, maar hij voelt wel superzacht aan op mijn lippen. Ik ben echt onder de indruk van de dekking, want zeker bij donkere tinten is de dekking vaak wat minder. Bij deze Plasy Plum is dat zeker niet het geval!

By Terry Rouge Expert Click Stick

Conclusie

Ik vind deze lipstick echt fantastisch! De kleur is hélemaal mijn ding, hij dekt perfect, heeft enorm veel pigment, blijft goed zitten én voelt comfortabel op mijn lippen. Wow, By Terry heeft een goede indruk op mij gemaakt. Ik kijk ernaar uit dat de lipstick in de winkel ligt, want ik wil alle andere kleuren ook uitproberen! Ik geef de By Terry Rouge Expert Click Stick in de kleur Plasy Plum een 10/10. Wat een mooierd!

Heb jij al eens een product van By Terry geprobeerd?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

9 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.