Zadig & Voltaire This Is Her & This Is Him

Zadig & Voltaire is een modehuis dat ik al vaker had zien voorbijkomen, en dat echt heel trendy is. De oprichter Thierry Gillier was geïnspireerd door de filosoof Voltaire en zijn ZadigZadig & Voltaire heeft kleding, maar binnenkort komt er ook een nieuw duo geuren op de markt! This is Her en This is Him zijn geïnspireerd door rock, kunst en Parijs. En ik mocht ze testen! Lees snel verder. 

Zadig & Voltaire This Is Her & This Is Him

De geuren zijn vanaf 1 september verkrijgbaar, exclusief bij Ici Paris XL. Behalve de Eau de Toilette en Eau de Parfum zal er ook een body lotion, douchegel en deodorant bij de geuren horen. De geuren zullen verkrijgbaar zijn in en flacon van 30ml, 50ml en 100ml.

 • Zadig & Voltaire This Is Him 100ml, €85
 • Zadig & Voltaire This Is Her 100ml, €102

Zadig & Voltaire This Is Her & This Is Him

De flacons zijn minimalistisch en strak, exact wat ik mooi vind, eigenlijk. Het design is geïnspireerd op moderne kunst. De flacon van This is Him is zwart, en die van This is Her is wit, en dit zou staan voor de tegenstellingen en aantrekkingskracht tussen vrouwen.

Zadig & Voltaire This Is Her & This Is Him

This is Her geurnoten:

 • Topnoten: Arabische Jasmijn, roze peper, zijdeboom
 • Middennoten: kastanje, slagroom, vanille
 • Basisnoten: sandelhout, kasjmierhout

This is Her is opvallend zoet, maar heeft toch ook iets houtachtig waardoor hij erg volwassen overkomt. De geurnoot die me het sterkste opvalt is vanille.

Zadig & Voltaire This Is Her & This Is Him

This is Him geurnoten:

 • Topnoten: grapefruit, zwarte peper
 • Middennoten: wierook, vanille
 • Basisnoten: sandelhout

De geur is vrij houtachtig, wat ik erg kan appreciëren bij mannengeuren. Door het snuifje grapefruit heeft hij bovendien ook iets fris.

Zadig & Voltaire This Is Her & This Is Him

Conclusie

Dit is een erg mooie combinatie: This is Him en This is Her van Zadig & Voltaire. Ik vind de flacons erg mooi: ze zijn strak en stevig, én ze passen langs de zijkant in elkaar. De geuren vind ik allebei heel goed gekozen. Ze ruiken volwassen en stijlvol, en hebben iets artistieks. Vooral de vanille en het sandelhout zijn opvallende geurnoten, en ik denk dat het geuren zijn die veel mensen lekker vinden. Wat ik ook leuk vind aan de geuren, is dat ze goed bij elkaar passen. Ik heb This is Her aan mijn zus gegeven, en This is Him aan haar vriend, en elke keer dat ze ze allebei dragen merk ik het op! Wanneer ze verkrijgbaar zijn, moet je ze zeker eens gaan ruiken!

De nieuwe geuren van Zadig & Voltaire zullen midden september verkrijgbaar zijn bij Ici Paris XL.

Draag jij soms matching parfums? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

 • Natascha schreef:

  Wat een prachtige flesjes zeg, alleen daarom al zou ik ze wel in de badkamer hebben willen staan. Héél toevallig dragen mijn vriend en ik nu ook matching geuren. Gebeurd eigenlijk nooit hoor maar we vonden allebei de mannen/vrouwen variant lekker.

 • Suzanne schreef:

  Ziet er echt super mooi uit!

 • hilde schreef:

  Ik draag geen matching geur met mijn man, maar deze klinkt wel erg fijn! Ik ben gek op vanille, maar hou ook wel van een beetje kruidig. En de mannengeur klinkt ook super. Ik ga ze eens een keer ruiken in de Ici, wellicht een mooi kerstcadeautje.

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.