Glamglow Gravitymud Firming Treatment

Een hele tijd geleden hoorde ik voor het eerst van Glamglow. De originele Glamglow, de Supermud Clearing Treatment was enorm populair. Het is een masker, gemaakt in Hollywood, dat uitstekend zou werken bij onzuiverheden. Ik testte toen al de originele variant, maar vandaag bespreek ik ook het allernieuwste Glamglow masker: Gravitymud Firming Treatment. Dit masker verstevigt de huid en zorgt voor sexy contours. Dat klinkt veelbelovend, dus lees snel verder!

 

Glamglow Gravitymud Friming Treatment

Het masker zou de huid van je gezicht onmiddellijk straktrekken en verstevigen. De verpakking ziet er glamoureus en fancy uit, met paars en zilver. Je ziet meteen dat dit een luxeproduct is!

  • Glamglow Gravitymud Firming Treatment, €49,90

Glamglow Gravitymud Friming Treatment

Dit vind ik echt leuk aan Glamglow: over de verpakking is echt nagedacht. Wanneer je het doosje opent, word je begroet met Hello sexy, en zo voelde ik me meteen al mooier! Op de verpakking staan de volgende beloftes:

  • Firm
  • Lift
  • Tight
  • Tone
  • Sexy Contours

Het masker is dus bedoeld voor de huid die een versteviging kan gebruiken, en hoewel mijn huid nog best jong is vind ik dit soort maskers altijd heel fijn om te proberen!

Glamglow Gravitymud Friming Treatment

Dit is wat er in de verpakking zit: de pot Glamglow Gravitymud en een klein kwastje om het masker mee aan te brengen. Het potje waar het masker in zit ziet er hetzelfde uit als dat van de originele variant, maar dan paars met zilver. De pot voelt heel stevig en zwaar aan, en is een beetje over the top, maar dat vind ik leuk!

Glamglow Gravitymud Friming Treatment

De werkzame ingrediënten zijn de volgende:

  • Vizitight, dat de huid strakker maakt;
  • Lunarlift met Soja Isoflavone Liposoom en rode algen extract;
  • Cosmiplexion met Ijslandse Kelp, Hyaluronzuur en mineraalrijke glaciale klei om de huid te helpen er jonger en veerkrachtiger uit te zien
  • TeaOxi complex met Marshmallow en drop blad om de huid er steviger te doen uitzien.

Glamglow Gravitymud Friming Treatment

Ik vind het zo grappig dat Glamglow altijd super catchy namen verzint voor de ingrediënten! En het is ook echt zo fijn dat er een kwastje bij het masker zit, en het is bovendien een goede kwast. De haartjes zijn synthetisch en staan dicht bij elkaar, waardoor je het masker egaal en mooi kan aanbrengen!

Glamglow Gravitymud Friming Treatment

En dan het coolste: het masker is wit wanneer je hem aanbrengt, maar wordt zilver als het opdroogt! Na 20 minuten is het masker droog en is het de bedoeling dat je het van je huid trekt. Peel-off maskers vind ik altijd superleuk, en dat is bij deze Glamglow Gravitymud niet anders. Ik moest niet te hard trekken, maar het kwam er gemakkelijk af, zo satisfying! Na het masker gebruikt te hebben voelde mijn huid écht glad aan én zag ik er glowy uit. Ik heb het gevoel dat het voor mijn huid echt iets doet.

Conclusie

Het Glamglow Gravitymud Firming Treatment masker is echt een luxeproduct. Het is geen musthave, maar is wel heerlijk om jezelf mee te verwennen. Ik had niet echt verwacht veel verschil te zien na gebruik – ik ben niet zo’n fan van maskers – maar mijn huid voelde effectief gladder en zachter, en had een healthy glow. Bovendien is de verpakking leuk en hoe cool is het om een metallic zilver gezicht te hebben! Ja, dit vind ik echt een topper, enkel de prijs is een minpunt. 50 euro voor 40 gram product is echt wel prijzig. Ik geef het Glamglow Gravitymud Firming Treatment masker een 9/10. Ik ga deze pot zeker op krijgen!

Heb jij al een masker van Glamglow geprobeerd?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.