Essence Bloggers’ Beauty Secrets Vintage Rose Eye Palette

Een tijdje geleden lag de Bloggers’ Beauty Secrets in de schappen van essence. Het werd een populaire trend editie die in een mum van tijd uitverkocht was. Omdat de collectie zo’n groot succes werd, besloot essence om de producten op te nemen in hun vaste assortiment. Ergens in deze maand zouden ze moeten verschijnen. Daarom toon ik je vandaag een ander palette dan het The Glow Must Go On palette van de Bloggers’ Beauty Secrets: het Vintage Rose Eye Palette! Lees snel verder.

Essence Bloggers' Beauty Secrets Vintage Rose Eye Palette

Het Vintage Rose palette heeft een romantische, vrouwelijke uitstraling. Ik hou van rozen, dus de vormgeving van het palette vind ik al fijn. Dit is het palette van Palmira van BeautyPalmira, een Duitse beautyblog. Ze koos voor zacht roze en bruine tinten, een uitstekende keuze, vind ik!

  • Essence Bloggers’ Beauty Secrets Vintage Rose Eye Palette, €4,99
  • Essence Bloggers’ Beauty Secrets Vintage Rose Nail Polish, €1,69

Essence Bloggers' Beauty Secrets Vintage Rose Eye Palette

Het palette bevat vijf oogschaduws, een kwastje met twee uiteinden, een gel eyeliner en een highlighter. Ik vind de combinatie van kleuren heel goed gekozen. Er zijn lichte tinten, maar ook donkere tinten zodat je genoeg diepte kan krijgen. Ook de gel eyeliner ziet er fijn uit!

Essence Bloggers' Beauty Secrets Vintage Rose Eye Palette

Op de foto hierboven heb ik de kleurtjes geswatcht. Het pigment van de oogschaduws is oké, niet overdreven sterk, maar ik kan er zeker mee werken! De gel eyeliner is wel echt pik-, pikzwart en brengt gemakkelijk aan. De highlighter glanst een beetje, maar echt niet zo hard, daar ben ik wat teleurgesteld in: geef mij maar een discobolhighlighter!

Essence Bloggers' Beauty Secrets Vintage Rose Eye Palette

Dit is het matchende nagellakje: het is de kleur 02 – hello beautiful!, een metallic roségouden lakje dat er in het flesje wel leuk uitziet. Toch vind ik het gewaagd: metallic lakjes zijn vaak wat moeilijker om aan te brengen, en lakken wat streperig.

Essence Bloggers' Beauty Secrets Vintage Rose Eye Palette

Bij het aanbrengen merkte ik tot mijn verbazing dat de lak allesbehalve streperig lakt. Hij dekt bovendien ook ongelooflijk goed: hierboven draag ik één laagje! Ook de kleur vind ik top, roségoud kan me altijd bekoren, en hoewel ik metallic lakjes soms wat cheap vind ogen, ziet deze er erg luxueus uit.

Essence Bloggers' Beauty Secrets Vintage Rose Eye Palette

Op de foto hierboven draag ik de nagellak, de eyeliner en de oogschaduws op mijn ogen, en de highlighter op mijn jukbeenderen. Vooral de eyeliner vind ik heel fijn: hij is intens zwart en hij werkt gemakkelijk. De oogschaduws zijn iets minder goed gepigmenteerd op het oog, maar wel oké, en de highlighter valt naar mijn mening net echt genoeg op.

Conclusie

Ik ben niet helemaal weg van het Essence Bloggers’ Beauty Secrets Vintage Rose Eye Palette. Het pigment van de oogschaduws laat te wensen over, en de highlighter glanst voor mij persoonlijk niet hard genoeg. Waar ik wel weg van ben zijn de nagellak en de oogschaduw. Het lakje, hello beautiful!, dekt enorm goed en is héél mooi, en de eyeliner is prachtig intens zwart. Het is een beetje dubbel, dus. Ik geef het Essence Bloggers’ Beauty Secrets Vintage Rose Eye Palette een 6/10.

Heb jij het Essence Bloggers’ Beauty Secrets Vintage Rose Eye Palette al geprobeerd?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

7 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.