Makeup Revolution Amazing Lipstick Twist & Chic

Lipsticks. Zal ik er ooit genoeg van krijgen? Ik kwam onlangs weer twee nieuwe kleurtjes tegen en – je raadt het al – ik kon ze weer niet weerstaan. Met de Makeup Revolution Amazing Lipsticks in de kleuren Twist en Chic werd mijn lipstickcollectie er weer twee rijker. Lees snel verder als je ze wilt zien!

Makeup Revolution Amazing Lipstick Twist & Chic

Dit zijn mijn twee nieuwe pareltjes. Links zie je Twist en rechts staat Chic. Ik hou van de lipsticks van Makeup Revolution: ze zijn enorm budgetproof, vaak heel fijn van kwaliteit, en je kan aan de huls zien welke kleur je voor je hebt. Hopelijk zijn deze twee kleurtjes ook goed van kwaliteit!

Makeup Revolution Amazing Lipstick Twist & Chic

Twist is een erg warm rood, bijna koraal kleurtje. Dit is exact waar ik van hou: warme lipkleuren draag ik het allerliefst, en koraalkleurtjes zijn ideaal voor de zomer. Chic is een lichtroze tint, wat koeler, en bevat shimmers. Shimmers vind ik altijd wat tricky, ik weet niet goed waarom je ze in een lipstick zou stoppen: het ziet er niet altijd mooi uit, en het doet de lipstick stroef en ruw aanvoelen. Hopelijk is dat bij deze Chic anders.

http://www.kotzoeker.be/studio-gent/57b333489b4d161100ab29be#.V7N1W5OLTeQ

Op de foto hierboven heb ik de twee lipstick geswatcht. Links zie je Twist en rechts zie je Chic.

Twist vind ik nu al prachtig: de kleur is supermooi, het pigment is fantastisch en hij dekt perfect. Bovendien voelt hij heerlijk romig en zacht aan. Dit kan niet misgaan! Chic, daarentegen, is helemaal anders: hij voelt stroef op mijn huid, geeft bijna geen kleur af en dekt voor geen meter. Ik ben niet heel enthousiast, maar ik stel me er wel voor open: misschien heeft het wel iets!

Makeup Revolution Amazing Lipstick – Twist

Makeup Revolution Amazing Lipstick Twist & Chic

Makeup Revolution Amazing Lipstick Twist & Chic

Makeup Revolution Amazing Lipstick Twist & Chic

Twist vind ik fantastisch! Deze soort kleur vind ik supermooi en hij voelt ook echt heel fijn op mijn lippen. Twist is een ideale zomerlipstick.

Makeup Revolution Amazing Lipstick Chic

Makeup Revolution Amazing Lipstick Twist & Chic

Makeup Revolution Amazing Lipstick Twist & Chic

Makeup Revolution Amazing Lipstick Twist & Chic

Chic is heel wat anders, deze lipstick zou ik helemaal niet vaak dragen. Hij voelt stroef aan op mijn lippen bij het aanbrengen, maar het dragen is wat comfortabeler. Toch vind ik de kleur wat te licht voor mijn huid, en door de shimmers geeft hij een beetje een frosted look. Niet trendy!

Conclusie

Ik koos deze keer twee heel verschillende lipsticks uit. Twist is een toppertje, met een prachtige kleur en fijne formule. Echt een lipstick die bij mij past! Chic, daarentegen, voelt niet aangenaam aan en de kleur vind ik twee keer niks. Bovendien geeft hij een frosted look en dat is echt zo fout! Ik geef de Makeup Revolution Amazing Lipstick Twist een 9/10, maar de kleur Chic krijgt een 2/10.

Draag jij soms lipsticks met shimmers?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

8 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.