Erborian Yuza Sorbet & Sorbet Eye

Ik vind het altijd superleuk om nieuwe merken en nieuwe producten te ontdekken. Een tijdje geleden kreeg ik zelfs een volledige tas, gevuld met nieuwe dingen. Zo ook een crème en oogserum van Erborian, die splinternieuw zijn. Ik kende het merk nog niet, wat me meteen heel nieuwsgierig maakte. Vandaag vertel ik wat ik van de producten vind!

Erborian Yuza Sorbet

Erborian is een luxe huidverzorgingsmerk dat in 2007 ontstond toen een Koreaanse en een Franse vrouw besloten om hun krachten te bundelen. Dat is wat het merk ook wil uitstralen: Koreaanse ingrediënten die met Franse zintuiglijke kennis gecombineerd worden. Hun nieuwste lijn is die met Yuzu, een citrusvrucht uit het verre oosten. De vrucht helpt om externe agressies tegen te houden, en je huid in topconditie te houden.

Erborian Yuza Sorbet

De producten zijn zeker niet budget te noemen, maar echt heel duur vind ik ze ook weer niet. Omdat ik zelf andere producten aan het uitproberen was, vroeg ik aan mijn lieve vriendin Margo om me te helpen bij deze test. Ze heeft de producten ongeveer 3,5 weken geprobeerd.

De verpakkingen zijn alvast een pluspunt: ze zien er luxueus uit, maar hebben toch iets speels en origineels. De dagcrème voelt wat zwaarder aan, waardoor hij erg luxe overkomt. Het oogserum zit in een flacon met pompje, wat heel hygiënisch en gemakkelijk werkt.

Erborian Yuza Sorbet

De Yuza Sorbet crème is een lichte textuur met microcapsules die opengaan wanneer je hem aanbrengt. De crème trekt wel snel in, maar laat een subtiel residu achter op de huid. Margo vertelde dat ze haar zonnebescherming en makeup zonder problemen over de crème kon aanbrengen. Dat is natuurlijk een groot pluspunt! Margo heeft een gecombineerd, en dat kan soms lastig zijn als je geen goede huidverzorging hebt. Gelukkig maakte de Erborian Yuza Sorbet haar huid niet droger of vetter. Het enige minpuntje is dat er geen SPF in de crème zit.

Erborian Yuza Sorbet

Het oogserum kwam bij Margo toevallig goed van pas: tijdens de testperiode was ze namelijk aan het verhuizen. Dat zorgde wel eens voor extra vermoeidheid en wat minder slaap dan normaal. Ze vertelde me dat het oogserum ’s ochtends fijn en fris aanvoelde, dat de zwelling onder de ogen sneller wegtrok en het het gebied rond haar ogen lichtjes deed oplichten.

Conclusie

De Erborian Yuza Sorbet en Sorbet Eye zijn zonder twijfel goedgekeurd. Ze zijn leuk verpakt, en zien er aantrekkelijk en luxueus uit. De Yuza Sorbet crème heeft een lichte textuur met fijne microcapsules die snel intrekt en de huid doet stralen. Eén minpuntje is dat hij geen SPF bevat. Het Sorbet Eye oogserum doet zijn werk ook heel goed: het verfrist direct en doet je er een beetje meer uitgerust uitzien. Het zijn allebei erg fijne producten, en hoewel ze niet echt budgetproof zijn, geef ik ze een goede score. De dagcrème krijgt een 8/10 en het oogserum een 9/10. Wat is het toch fijn om echte pareltjes te ontdekken! Beide producten zijn verkrijgbaar bij de parfumerie.

Heb jij al eens iets van Erborian geprobeerd?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.