Healthbox Augustus Unboxing + Review

Een nieuwe maand, een nieuwe healthbox. Vorige maand liet ik jullie al de juli editie zien, én unboxte ik ook de speciale Healthbox By Faya. Ook deze maand laat ik graag zien wat er nu in de healthbox zit, en uiteraard ook of ik hem de moeite waard vind! Ben je ook zo benieuwd? Lees dan snel verder!

Healthbox Augustus Unboxing + Review

Ik reviewde eerder al de Healthbox van juli, en de Healthbox By Faya. Wat was ik blij toen de augustus editie op mijn deurmat viel! Zodra ik de Healthbox opende, zag ik meteen al veel leuks liggen. Ik hou van eten – het maakt me echt gelukkig – dus als er ook maar iets van eten in zit, ben ik al enthousiast. Het thema van deze Healthbox is deze maand Healthy Summer Mix. Wat is het eerste dat jou opvalt?

Healthbox Augustus Unboxing + Review

Het product dat mij – als beautyblogger én -lover – als eerste opviel, was deze body mousse van Kneipp. Ik dacht eerst dat het een douchegel was, maar het is dus effectief een body lotion. Ik kreeg de geur Morning Kiss opgestuurd, die heerlijk subtiel naar citrusvruchten ruikt. Hij is echt licht als een mousse en heeft geen seconde nodig om in te trekken. Dat begint al goed!

 • Kneipp Body Mousse Morning Kiss, €9,99

Healthbox Augustus Unboxing + Review

Uiteraard zitten in de Healthbox van deze maand ook weer voedingssupplementen. De supplementen van vorige maand heb ik regelmatig gebruikt, en ook mijn mama was er fan van: toen ik opeens een potje kwijt was, vertelde ze dat ze het zichzelf had toegeëigend omdat ze ze zo fijn vond! Deze maand zitten er twee varianten in de box:

 • Orthica C-250, €15,95
 • Orthica Multi Energie, €15,50

Healthbox Augustus Unboxing + Review

En yes: er zitten weer kruiden in de Healthbox! Ik vind het superleuk om te koken, en te experimenteren met smaak, en deze kruiden maakten me daarom ook meteen enthousiast. Ik hoefde maar één keer te ruiken en ik wist het al: dit is echt iets voor mij.

 • Mister Flavor Sweet Lemon, €5,99
 • Mister Flavor Smokey Honey, €5,99

Healthbox Augustus Unboxing + Review

Om de kruiden uit te proberen maakte ik gevulde paprika’s met couscous, avocado, maïs en champignons. Op twee van de vier paprika’s die ik maakte strooide ik Sweet Lemon en op de twee anderen Smokey Honey. Ik kan niet zeggen welke mijn favoriet was: ze waren allebei heerlijk!

Healthbox Augustus Unboxing + Review

Er zaten ook twee drankjes in de Healthbox deze maand. Aspire is een health drink, wat inhoudt dat er allemaal gezonde ingrediënten in verwerkt zijn, en dat ze geen calorieën, suiker of vet bevatten.

 • Aspire Cranberry, €1,99
 • Aspire Apple + Acai, €1,99

Healthbox Augustus Unboxing + Review

Dit soort repen vind ik niet alleen handig, maar vaak ook heel lekker. Deze is van Eat Natural, en bevat pinda’s en chocolade. Ik wou hem eigenlijk bewaren voor onderweg, maar gulzig als ik ben kon ik me niet inhouden en was hij meteen op. En ja: hij was héél lekker!

 • Eat Natural Protein Packed with Peanuts and Chocolate, €1,50

Healthbox Augustus Unboxing + Review

Het laatste item in de Healthbox is deze tafelzoetstof van Staviala. Ik gebruik zelf niet supervaak stevia, ik weet niet waarom, maar deze vloeibare stevia is met perziksmaak. Superlekker, uiteraard, maar ook echt handig!

 • Steviala Vloeibare Stevia druppels met perziksmaak, €8,95

Healthbox Augustus Unboxing + Review

Ik gebruikte de stevia om mijn zelfgemaakte granola zoet te maken. Het resultaat was erg geslaagd: de stevia maakte het geheel zoet, en de perziksmaak paste perfect bij de granola!

Healthbox Augustus Unboxing + Review

Conclusie

 • Prijs van de box: €24,95
 • Waarde van de box: ongeveer €68
 • Aantal items in de box: 9
 • Mijn favoriete item: de kruiden van Mister Flavor, héérlijk!
 • Mijn score: 9/10

Opnieuw een goed gevulde box, de Healthbox van augustus, met allemaal lekkere en fijne producten, die ik zonder de Healthbox waarschijnlijk niet had leren kennen!

Wat vind jij van de Healthbox van Augustus?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.