Review: Hair Doctor Haarverzorging

Mijn haar is me heilig. Niemand mag zomaar mijn haar aanraken, en als het op producten aankomt ben ik constant op zoek naar producten die ook nog maar mijn douche binnen mogen. Toen mijn shampoo op was, had ik het liefst dezelfde fles opnieuw gekocht, voor de veiligheid. Maar ik ben en blijf natuurlijk een beautyblogger, dus vind ik van mezelf dat ik me moet openstellen voor andere producten. En toen kwam ik het merk Hair Doctor tegen. Zijn deze producten mijn haar waard? Je leest het in dit artikel!

Review: Hair Doctor

Ik testte drie producten uit. Van links naar rechts zie je:

De producten van Hair Doctor zijn verkrijgbaar op de website JohnBeerens.com. Op de namen van de producten hierboven staat een linkje naar het product zelf op de webshop.

Review: Hair Doctor

Ik begin met de Magic Mousse Shampoo, een shampoo verrijkt met Sacha-Inchi-olie, Omega 3, Omega 6 en Omega 9, maar ook vitamines E, F en A. Bovendien bevat hij geen siliconen en parabenen. De shampoo is in de vorm van een mousse. Dat klinkt raar, en dat is het eigenlijk ook. Ik ken douchegels (en sinds gisteren body lotions) in moussevorm, maar een mousse shampoo heb ik nog nooit geprobeerd.

Review: Hair Doctor

De eerste keer dat ik de Magic Mousse Shampoo gebruikte, dacht ik dat ik hem niet fijn zou vinden omdat het wat vreemd voelde. Maar de tweede keer ontdekte ik dat het gewoon een kwestie van wennen is. Nu gebruik ik hem al een week of twee, en ik ben echt fan: hij maakt mijn haar ongelooflijk licht en schoon, en mijn haar wordt minder snel vet. Momenteel is dit mijn favoriete shampoo! En hij is ook nog eens erg budgetproof.

Review: Hair Doctor

De Invisible Care Styler is een crème waarmee je je haar in model kan brengen en glans kan toevoegen. In de crème zit niet enkel quinoa, maar ook vitaminen, aloë vera en inchi-olie.

Review: Hair Doctor

Ik gebruik heel graag dit soort crèmes, vooral op mijn kruin om mijn babyhaartjes plat te krijgen, en ook om mijn puntjes in model te brengen. Deze crème van Hair Doctor is volgens mij effectief de fijnste crème die ik ooit heb gebruikt, want hij smooth niet enkel, maar hij houdt het ook in model. Voor mij echt een musthave!

Review: Hair Doctor

Ten slotte probeerde ik ook deze Argan Oil. Dit product is een beetje duurder dan de andere, maar argan olie is echt altijd duur. Deze olie verzorgt je haar, maakt het glad en glanzend en dat alles zonder het zwaar of vet te maken.

Review: Hair Doctor

Ik hou van olie op mijn haar, maar meestal maakt het mijn haar echt wel zwaar. Van zwaarheid heb ik met de Hair Doctor Argan Oil niks gemerkt. Ik bracht de olie aan op handdroekdroog haar, en dat vooral op mijn puntjes en daardoor zagen ze er heel wat beter uit. Ik heb geen superkapot haar, maar een beetje olie doet alles er toch wat verzorgder uitzien. Normaal als ik olie gebruik, pas ik op dat ik maar een mini beetje gebruik, maar met deze Hair Doctor arganolie breng ik nog wat aan als mijn haar droog en in model is. Love it.

Review: Hair Doctor

Conclusie

Wauw, ik heb echt zo’n fijne ervaring gehad met de producten van Hair Doctor. Ik hou ervan dat ze niet zo schreeuwerig zijn, zoals sommige producten wel hebben. Ze beloven niet onrealistisch veel, en daardoor maken ze hun belofte waar. De shampoo is mijn favoriet, hij voelt fijn aan en maakt mijn haar schoon en licht. Ook de andere twee producten vind ik echt fijn en ga ik blijven proberen. De Magic Mousse Shampoo krijgt van mij een 10/10, de Invisible Care Styler en de Argan Oil krijgen een 9/10.

Heb jij al producten van Hair Doctor gebruikt?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.