Remington Reveal Beauty Trimmer & Heated Eyelash Curler

Wat is het toch altijd spannend om nieuwe snufjes op beautygebied te ontdekken. Onlangs kreeg ik twee gloednieuwe tools om te testen, van ons alom geliefde merk Remington. Ik heb zelf een stijltang van Remington, en ook over de krultangen heb ik veel goeds gehoord. Maar vandaag bespreek ik geen krul- of stijltang, maar een wat kleiner apparaat: de Reveal Beauty Trimmer en de Reveal Heated Eyelash Curler. Lees snel verder!

Remington Reveal Beauty Trimmer & Heated Eyelash Curler

Dit zijn ze dan! Links zie je de Remington Reveal Beauty Trimmer en rechts de Remington Reveal Heated Eyelash Curler. In elk doosje zit ook een pincet mét lampje, erg handig! Er zit ook een batterij in de doosjes, zodat je de apparaatjes meteen kan gebruiken.

Remington Reveal Beauty Trimmer & Heated Eyelash Curler

Ik begin met het pincet, waarvan ik er nu dus twee heb. Ik heb zelf al een aantal pincetten thuis liggen, waarvan er ééntje is geslepen door mijn neef, en dat dus erg scherp is. Ik had nog geen pincet met een lampje, dus het is zeker welkom.

Remington Reveal Beauty Trimmer & Heated Eyelash Curler

De pincet is handig in gebruik, en het lampje maakt echt élk haartje zichtbaar. Hij is wel niet superscherp, dus de allerfijnste en -kortste haartjes zijn wat moeilijker te grijpen, maar al bij al is dit een fijne pincet!

Remington Reveal Beauty Trimmer & Heated Eyelash Curler

De Beauty Trimmer, vervolgens, is een soort klein scheerapparaatje dat je gemakkelijk kan gebruiken op je gezicht. Hij is lichtjes flexibel en heeft twee uiteinden. Bovendien is hij erg compact en dus fijn om mee te nemen! Er wordt ook een klein opzetborsteltje en een kwastje bijgeleverd om het apparaat schoon te maken.

Remington Reveal Beauty Trimmer & Heated Eyelash Curler

Bovenaan zit een wat groter trimkopje, en vanonder zit een mini-trimkopje, zodat je ook de allerkleinste plekjes glad kan krijgen.

Remington Reveal Beauty Trimmer & Heated Eyelash Curler

Ik vind de Beauty Trimmer vooral handig om mijn wenkbrauwen nog scherper te krijgen. Daar gebruik ik hem dan ook het meest, en ik vind het heel fijn werken. Met een pincet haal ik alle donkere haartjes weg, maar voor wat éxtra rechtheid neem ik de Beauty Trimmer erbij.

Remington Reveal Beauty Trimmer & Heated Eyelash Curler

Ik heb echt heel lange wenkbrauwharen, dus het opzetborsteltje is voor mij zeker een goede toevoeging. Ik borstel mijn wenkbrauwen een keertje door, en ik heb geen haartjes meer die naar beneden gaan hangen of boven mijn wenkbrauw gaan uitsteken.

Remington Reveal Beauty Trimmer & Heated Eyelash Curler

Het tweede apparaatje is de Heated Eyelash Curler. Hier was ik meteen enorm benieuwd naar. Ik krul mijn wimpers zeker niet altijd, maar ik vind het effect toch altijd heel mooi. Maar zo’n klassieke wimperkrultang ziet er echt uit als een marteltuig, en vooral als ik anderen moet opmaken vind ik het niet fijn om mee te werken. Dus sla ik het regelmatig over.

Remington Reveal Beauty Trimmer & Heated Eyelash Curler

De Remington Reveal Heated Eyelash Curler is heel anders: het is een borsteltje waar een draadje achter loopt dat warm wordt. Hij werkt dus als een échte krultang, waarmee je met hitte je wimpers omhoog kamt.

Remington Reveal Beauty Trimmer & Heated Eyelash Curler

Ik wist niet goed wat ik moest verwachten: zou ik me verbranden? Zou het gemakkelijk werken? Gelukkig wordt het ‘krultangetje’ niet héél warm, waardoor je je onmogelijk kan verbranden. En qua gemak scoort hij ook hoog: ik duw gewoon mijn wimpers omhoog, en ze blijven zo staan.

Remington Reveal Beauty Trimmer & Heated Eyelash Curler

Om het verschil te laten zien neem ik er weer even deze foto bij. Dit is hoe mijn wimpers eruitzien als ze niet gekruld zijn.

Remington Reveal Beauty Trimmer & Heated Eyelash Curler

En zo zien ze eruit als ik ze heb gekruld met de Remington Reveal Heated Eyelash Curler. Wat een verschil!

Remington Reveal Beauty Trimmer & Heated Eyelash Curler

En zo zien mijn wimpers eruit als ik er mascara over aanbreng. Zo intens! Het handige aan de Remington Reveal Heated Eyelash Curler is dat je hem ook over je mascara kan gebruiken.

Remington Reveal Beauty Trimmer & Heated Eyelash Curler

Conclusie

Nou, ik heb weer twee fijne producten ontdekt! De Remington Reveal Beauty Trimmer is zeker niet onhandig – het is misschien geen musthave, maar ik merk toch dat ik hem bijna elke dag gebruik! – en geeft mijn wenkbrauwen die strakke, cleane look. Ik geef hem zeker een 7/10. Van de Remington Reveal Heated Eyelash Curler ben ik helemaal wild! Wat een uitvinding, het maakt wimpers krullen bij mezelf gemakkelijker, maar het maakt pas echt een verschil als ik iemand anders moet opmaken. Hij heeft voortaan een vast plekje in mijn tas, wat een fijn ding! Hij krijgt van mij gewoon een 10/10, ik kan er niks slechts over zeggen! En dan krijg je er ook nog eens een pincet met een ingebouwd lampje bij, echt top!

Gebruik jij een wimperkruller? Denk jij dat deze verwarmde variant handig is?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.