New In: Fitflop Sandalen

Jeej, ik heb nieuwe schoenen! Een hele tijd geleden liet ik al een paar Fitflops zien, maar in de zomer – want wat is het warm geweest! – ruil ik mijn sneakers graag in voor een paar sandalen. Omdat mijn Fitflop sneakers zo fijn zaten, kon een paar sandalen van het merk niet ontbreken. En sinds kort heb ik ze: de Fitflop Gladdie Slide sandalen in de kleur Precious Metals. Vandaag wil ik ze graag laten zien, lees snel verder!

New In: Fitflop Sandalen

New In: Fitflop Sandalen

Ik wil jullie even een verhaaltje vertellen: toen ik op reis was heb ik zo ongelooflijk veel gewandeld, ik denk dat ik nog nooit zoveel stappen heb gezet op zo’n korte tijd. We hebben dan wel enorm veel gezien, op een van de laatste dagen krijg ik plots veel pijn aan mijn voetzool. Mijn voeten waren vermoeid van altijd op mijn platte sandaaltjes te lopen, dus toen moest ik mijn sneakers weer aandoen, die wat meer steun geven. En dat resulteerde dan uiteraard in onaangenaam warme voeten. Je kan je dus wel voorstellen dat ik heel blij was toen ik thuiskwam en zag dat mijn nieuwe sandalen waren aangekomen!

New In: Fitflop Sandalen

New In: Fitflop Sandalen

De schoenen van Fitflop hebben namelijk een speciale zool, die de druk van je voeten gelijkmatig verdelen. Daardoor krijg je minder pijn in je voeten, en ze zitten echt comfortabel.

New In: Fitflop Sandalen

New In: Fitflop Sandalen

De zool van de schoenen is wat dikker dan die van normale schoenen, zodat het lijkt alsof je op kussentjes loopt.

FitFlop Pressure Tech Card

Hierboven zie je hoe de zolen van Fitflop de druk van je voeten gelijkmatig verdeeld. Ik had zelf vooral last van mijn hiel, en die pijn verdween meteen toen ik veranderde van schoenen.

New In: Fitflop Sandalen

New In: Fitflop Sandalen

Ik ben superblij met mijn nieuwe sandalen: ze zitten niet alleen superlekker, maar ik vind ze ook echt mooi. Ze hebben drie bandjes, een gouden, een brons en een zilver bandje.

New In: Fitflop Sandalen

New In: Fitflop Sandalen

Voor mensen die net als ik wel eens last hebben van pijnlijke voeten, zijn de schoenen van Fitflop zeker de moeite waard om eens te proberen.

New In: Fitflop Sandalen

New In: Fitflop Sandalen

Schoenen: Fitflop // Jurkje: H&M // Zonnebril: New Yorker

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

12 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.