RAU Cosmetics: AHA Tonic & Fruit Acid Peeling

Toen ik een tijd geleden een aantal producten uitprobeerde, dacht ik dat mijn huidverzorgingsroutine op punt stond en dat mijn huid nooit beter zou worden. Ik heb altijd een moeilijke huid gehad, en eindelijk had ik mijn huid een beetje onder controle. En toen ontdekte ik een nieuw huidverzorgingsmerk, RAU Cosmetics, een merk met producten die natuurlijke ingrediënten en geen minerale oliën bevatten. Hoe reageerde mijn huid erop? Lees snel verder!

RAU Cosmetics: AHA Tonic & Fruit Acid Peeling

RAU bestaat sinds 2009 en wilt met producten die op vlak van kwaliteit hoog scoren, maar anderzijds wel een lage prijs hebben een alternatief bieden tussen massaproducten en de cosmeticabranche. De producten worden geproduceerd in Duitsland, en zijn tegenwoordig ook in België en Nederland verkrijgbaar via rau-cosmetics.nl. Het aanbod is écht groot, en ik mocht een paar producten testen. Ik koos de Fruit Acid Peeling en de AHA Tonic uit, samen met een paar testverpakkingen. Vandaag deel ik mijn mening over de twee full-size producten.

RAU Cosmetics: AHA Tonic & Fruit Acid Peeling

De twee linkse producten hierboven zijn de Fruit Acid Peeling en rechts zie je de AHA Tonic. De Fruit Acid Peeling bestaat uit twee producten: eerst breng je de eigenlijke Fruit Acid Peeling aan, die spoel je na 15 minuten af met water en vervolgens gebruik je de AHA Neutralizer. De verpakkingen vind ik al fantastisch! Zo clean, zo professioneel ogend, zo simpel; dit is écht hoe gezichtsverzorging er voor mij moet uitzien.

RAU Cosmetics: AHA Tonic & Fruit Acid Peeling

Ik gebruik al een tijdje de 2% BHA Lotion van Paula’s Choice, en die maakte voor mijn gezicht enorm veel verschil. Mijn huid ging van dof en onzuiver naar stralend en glad. Ik gebruikte het product iedere dag, en toen ik onlangs merkte dat het flesje een beetje op begon te raken, panikeerde ik een beetje. Ik wou al langer een AHA exfoliant uitproberen, dus deze RAU Cosmetics AHA Tonic kwam als geroepen. En inderdaad: hij werkte gelukkig even fijn als mijn andere exfoliant. Er wordt gezegd dat het goed is om wat te experimenteren met BHA en AHA exfolianten, en ik merk dat ze voor mij allebei heel fijn werken. Op dit moment gebruik ik elke avond de RAU Cosmetics AHA Tonic en heel soms wissel ik die af met mijn BHA Lotion. En mijn huid is me dankbaar!

RAU Cosmetics: AHA Tonic & Fruit Acid Peeling

De Fruit Acid Peeling is een intensieve fruitzuurpeeling met amandelzuur, lactobionzuur, salicylzuur en melkzuur. Peelings doen echt enorm veel voor je huid, en ook deze Fruit Acid Peeling heeft tal van voordelen:

  • Verwijdert dode huidcellen;
  • Verfijnt poriën en onzuiverheden;
  • Vermindert littekens;
  • Doet de huid herstellen;

RAU Cosmetics: AHA Tonic & Fruit Acid Peeling

Dit is hoe mijn huid eruitziet voordat ik de RAU Cosmetics Fruit Acid Peeling had gebruikt. Ik vind mijn huid best oké op dit moment, maar ze is niet altijd even zacht en zelfs een beetje dof.

De Fruit Acid Peeling werkt in twee stappen: eerst breng je de peeling zelf aan, en die laat je 15 minuten intrekken. Daarna spoel je alles af met water, en gebruik je de AHA Neutralizer om – je raadt het al – de AHA te neutraliseren, en de pH-waarde van je huid weer in balans te krijgen. Let erop dat je na de peeling je huid goed beschermt tegen de zon!

RAU Cosmetics: AHA Tonic & Fruit Acid Peeling

En dit is nadat ik de RAU Cosmetics Fruit Acid Peeling één keer heb gebruikt. Mijn huid voelt echt tien keer zachter en superglad, maar je ziet ook effectief verschil. Ik ben echt onder de indruk van dit product! Het lijkt alsof ik een peeling heb laten doen bij een salon. Dit product komt zonder twijfel in mijn badkamer te staan. Ik heb hem ondertussen al twee keer gebruikt, en ik kijk er al naar uit om hem nog eens te gebruiken! Ik gebruik hem ongeveer één keer per week, en mijn huid is nog nooit zo mooi geweest. Bovendien zit er best veel in de fles, dus ik denk dat ik hier misschien wel een jaar mee ga doen.

RAU Cosmetics: AHA Tonic & Fruit Acid Peeling

Conclusie

Mijn eerste indruk van de producten van RAU Cosmetics: wauw! Ik wil ook al hun andere producten hebben! De AHA Tonic is de perfecte exfoliant voor mijn huid, en de Fruit Acid Peeling geeft het effect van een peeling in een salon. Bovendien ben ik echt fan van de verpakkingen: ze stralen rust en werkzaamheid uit. Ze staan prachtig in mijn badkamer. Ik kan deze producten oprecht aanraden, en ik weet zeker dat ik ze zelf opnieuw ga kopen. Ik geef de AHA Tonic een 9/10 en de Fruit Acid Peeling krijgt een 10/10, echt waar.

Als je de producten van RAU Cosmetics zelf wilt uitproberen, kan je de kortingscode Silke-B gebruiken voor 5% korting. Klik hier om naar de webshop te gaan. Laat me zeker weten wat jij ervan vindt!

Heb jij al kennis gemaakt met de producten van RAU Cosmetics? Wil jij ze ook eens uitproberen?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.