FOTD: Rock Chic + 6 minireviews

Onlangs kreeg ik een persbericht van Rimmel, waarin een prachtige look van Cara Delevingne stond. Er werd uitgelegd hoe je de look zelf kon maken, en enkele dagen later lagen alle benodigde producten op mijn deurmat. Enthousiast als ik ben, kon ik niet wachten om zelf een vergelijkbare look te maken. Vandaag laat ik hem graag aan je zien! Lees snel verder.

FOTD: Rock Chic

Dit zijn de producten van Rimmel die ik heb gebruikt om de look te maken.

  1. Rimmel The Only One 620 Call Me Crazy Lipstick, €11,99
  2. Rimmel Kate 1 Sculpting & Highlighting Kit, €10,99
  3. Rimmel Stay Matte 300 Sand Foundation, €11,49
  4. Rimmel ScandalEyes Black Lycra Flex Mascara, €13,99
  5. Rimmel MagnifEyes Xxtreme 04 Dark Side of Blue Double Ended Oogschaduw & Eyeliner, €11,99

FOTD: Rock Chic met Rimmer

De look die ik maakte is niet volledig dezelfde als die van Cara Delevingne. Ik koos voor een subtielere versie van de smokey eye in combinatie met de oranjerode lipstick. De look is gewaagd, maar best draagbaar.

FOTD: Rock Chic met Rimmer

Rimmel Stay Matte Foundation

Ik kreeg de Rimmel Stay Matte Foundation in de kleur 300 – Sand. Hij was nét iets te donker voor mij, maar het ging nog net. Ik verwachtte een plamuureffect, maar niets was minder waar. De finish is mat, maar wel natuurlijk, en de dekking is medium. Bovendien blijft hij ook de hele dag mat. Ik geef hem een 8/10.

FOTD: Rock Chic met Rimmer

Rimmel Kate Sculpting & Highlighting Kit

Ik hou van dit soort paletjes, met highlighter, bronzer en blush. Ook dit palette vind ik fijn, al is het pigment vrij subtiel. Ik gebruik het vooral als ik een no makeup-makeup look wil, of gewoon subtiel wat kleur of glans wil toevoegen. Bovendien vind ik hem heel prettig geprijsd. Ik geef het palette een 7/10.

FOTD: Rock Chic met Rimmer

Rimmel MagnifEyes Xxtreme Double Ended Oogschaduw & Eyeliner

Ik kreeg dit multifunctionele product in de kleur 04 – Dark Side of Blue. Aan de ene kant zit een crème oogschaduw, en aan de andere kant een eyeliner. Ik gebruikte het zwarte uiteinde – dat is de oogschaduw – op mijn bovenste ooglid, en blendde de kleur uit met een kwastje. De blauwe eyeliner gebruikte ik op mijn onderste wimperlijn, en die blendde ik ook uit met een kwastje. Ik vind het een fijn product, vooral omdat het een 2-in-1 product is, en ik geef het daarom een 8/10.

Rimmel MagnifEyes Xxtreme 04 Dark Side of Blue Double Ended Oogschaduw & Eyeliner

Rimmel Exaggerate Full Colour Eye Definer Oogpotlood

Dit oogpotlood kreeg ik in de kleur 261 – Noir, en gebruikte ik om mijn wimperlijn bovenaan aan te zetten. De kleur is intens zwart, en met de achterkant kan je het oogpotlood uitblenden. Dit product zit momenteel in mijn everyday bakje, want ik hou van smudgy eyeliner. Ik geef het een 9/10.

FOTD: Rock Chic met Rimmer

Rimmel ScandalEyes Black Lycra Flex Mascara

De mascara die ik gebruikte is de ScandalEyes Lycra Flex mascara, en die vind ik echt helemaal top. Hij geeft mijn wimpers niet enkel véél lengte en volume, maar hij separeert de haartjes ook echt heel goed én mijn wimpers blijven zacht, zelfs met de mascara er overheen. Ook dit product gebruik ik tegenwoordig elke dag, en op dit moment vind ik hem zelfs beter dan mijn essence Princess Lash mascara. Ik geef hem een 10/10.

FOTD: Rock Chic met Rimmer

Rimmel The Only One Lipstick

De lipstick die Cara op de foto droeg was eigenlijk nog een andere lipstick, met de Rimmel The Only One Lipstick in de kleur 620 – Call Me Crazy er overheen. Maar ik dacht: YOLO, ik draag gewoon Call Me Crazy alleen. Ik vind het best leuk, ik hou van warme lipkleuren. De finish van de lipstick is vrij mat, maar toch voelt hij niet droog of ruw aan op mijn lippen. Ik geef deze lipstick een 8/10.

FOTD: Rock Chic met Rimmer

Conclusie

Ik vind alle producten die ik testte in deze look echt fijn, vooral de mascara vind ik fantastisch! Ik vind de look uiteindelijk best draagbaar geworden, en al is de combinatie van de blauwe eyeliner en de oranje lipstick wat gewaagd, vind ik het best kunnen.

Wat vind jij van deze look? Kende je de producten al?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

7 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.