Silkesnaps Augustus 2016: Roadtrip, Sziget, Vlechten

Ja, ik ben te laat. Het is al zes dagen september, maar ik was nog niet klaar om afscheid te nemen van augustus, de mooiste maand van het jaar. Ik wist dat ik het uiteindelijk toch zou moeten doen, dus vandaag deel ik met jou mijn avonturen van de afgelopen maand. Deze maand was dat mijn roadtrip door Duitsland, Oostenrijk en Hongarije, en natuurlijk Sziget. Lees snel verder!

Silkesnaps Augustus 2016: Roadtrip, Sziget,

Ik begin met een foto die eigenlijk niet in dit artikel thuishoort. Het was namelijk op 31 juli dat Meadownight doorging, dat is een klein festivalletje waar Jordi moest draaien met zijn gameboys. Het was heel leuk en grappig!

Silkesnaps Augustus 2016: Roadtrip, Sziget,

Wauw, deze foto, die werd gemaakt door de resident fotografen van Sziget, de Rockstar Photographers. Wat een beeld! Ik sta ergens rechts bovenaan, waar er veel geel en groen is. Ik ga niet nog meer foto’s van mijn reis hier posten, want ik heb er ondertussen al genoeg gedeeld in mijn reisverslag en vlog!

Silkesnaps Augustus 2016: Roadtrip, Sziget,

Oké, nog één foto van op reis. Deze foto is gemaakt in München, waar je je drank enkel in liters kon bestellen. Ik at in dit restaurant voor de eerste keer käsespätzle en het was heerlijk!

Vlechten

Wat heb ik deze maand veel gevlochten. en vissengraat, een vlechtkroontje, een ingevlochten vlecht, een hanenkamvlecht, ik heb me geamuseerd! Ik heb binnenkort trouwens supergroot nieuws dat ik met jullie wil delen!

Silkesnaps Augustus 2016: Roadtrip, Sziget,

Ik werd gevraagd om de nieuwe Emmi Caffé Latte te proberen, nog net voor mijn vegan week. Mijn oordeel: lekker!

Silkesnaps Augustus 2016: Roadtrip, Sziget,

We sluiten deze Silkesnaps af op een droevige noot: Schoten Bad is officieel gesloten sinds het voorbije weekend. Hopelijk gaat het volgende zomer weer open. Ik ga het missen!

Wat waren jouw hoogtepunten van augustus? 

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.