OOTD: Color Party

Mijn favoriete dag op Sziget was ongetwijfeld zaterdag, want op zaterdag was de special party van de dag de COLOR PARTY! Iedereen kreeg een zakje gekleurd poeder, er werd afgeteld van tien tot één en BAM. Alles werd zwart voor mijn ogen, en toen het poeder ging liggen was alles gekleurd. Daar ging mijn outfit of the day! Gelukkig kreeg ik het poeder er gemakkelijk weer af. Kijk snel verder!

OOTD: Color Party

OOTD: Color Party

OOTD: Color Party

OOTD: Color Party

OOTD: Color Party

OOTD: Color Party

OOTD: Color Party

OOTD: Color Party

OOTD: Color Party

OOTD: Color Party

Jurk: H&M // Jeansvestje: gekregen (gestolen) van een vriendin // Sneakers: Adidas Superstars // Zonnebril: New Yorker

Heb jij zo’n Color Party al eens meegemaakt? En vond je dat leuk?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.