Favorieten Augustus 2016

September is al tien dagen bezig, dus het werd weer eens tijd om mijn favoriete producten van de voorbije maand te tonen. Ik vind het vreselijk dat augustus voorbij is, ik ben helemaal nog niet klaar om afscheid te nemen van de zomer! Nu het weer nog even aangenaam is, ga ik er nog optimaal genieten, en om augustus officieel af te sluiten deel ik vandaag mijn vijf favoriete producten van de voorbije maand. 

Favorieten Augustus 2016

Dit zijn ze, mijn vijf toppers. De keuze was niet zo moeilijk, want dit zijn echt vijf items die ik je ongetwijfeld kan aanraden.

  1. Lady Speed Stick Pro 5-in-1;
  2. Jimmy Choo Illicit;
  3. Miss Sporty Clubbing Color kleur 110 – Coral Pink;
  4. RAU Aha Tonic;
  5. M.A.C MSF Soft and Gentle.

Lady Speed Stick Pro 5-in-1

Lady Speed Stick Pro 5-in-1

Een goede deo is onmisbaar, en ik gebruik het liefst dit soort crème- of geldeodoranten. Ik had al veel goeds gehoord over Lady Speed Stick, en toen ik hem in het buitenland tegenkwam nam ik twee varianten mee. Deze Pro 5-in-1 vind ik superfijn: hij ruikt subtiel fris, geeft geen vlekken of strepen en werkt goed. Alles wat een goede deo moet doen, dus!

Jimmy Choo Illicit

Jimmy Choo Illicit

Ik kreeg dit mini flesje Jimmy Choo Illicit mee op een persevent, en ik vind het er gewoon al superschattig uitzien. De geur is echt iets voor mij: heel vrouwelijk en oosters, ik kan er niet genoeg van krijgen. Ik ben er héél spaarzaam mee, maar dat is niet zo erg, want hij blijft ook heel lang ruikbaar. Ga hem zeker eens ruiken als je bij de parfumerie bent!

Miss Sporty Clubbing Color 110 Coral Pink

Miss Sporty Clubbing Color 110 Coral Pink

Deze nagellak kocht ik ook op reis, en ik vond hem echt supermooi op mijn nagels! Soms kan je dat zo hebben, hé: dat je echt trots bent op je nagelkleurtje. Belachelijk, maar dan kan ik er echt van genieten om naar mijn handen te kijken. De Miss Sporty Clubbing Color in de kleur 110 – Coral Pink is echt zo’n kleurtje. Past supergoed bij mijn huidskleur en is niet té opvallend zodat het er stijlvol uitziet. Perfect!

Rau AHA Tonic

Rau AHA Tonic

Een exfoliant is echt een product dat je MOET toevoegen aan je routine. Ze maken zoveel verschil, en deze AHA Tonic van Rau is zo fijn én budgetproof dat hij echt dé ultieme favoriet van deze maand is voor mij. Als je nog nooit een exfoliant hebt geprobeerd, dit is je kans, want ik heb ook een kortingscode gekregen. Gebruik Silke-B voor 5% korting, en krijg een huid die nooit zo zuiver en glad is geweest!

M.A.C MSF Soft and Gentle

M.A.C MSF Soft & Gentle

Ik ben zo hard into highlighters tegenwoordig, ik kom niet meer buiten zonder. Hoe meer glow hoe beter, en élke keer als ik deze Mineralize Skin Finish van M.A.C draag in de kleur Soft and Gentle krijg ik complimenten. Ik heb hem al zo lang, en hij lijkt maar niet op te gaan. En dat is maar goed ook, want ik zou niet meer zonder kunnen!

Wat waren jouw favorieten de afgelopen maand?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

  • Mariska schreef:

    Soft & Gentle blijft echt een van de mooiste highlighters 😀 dat nagellakje is ook een schattige kleur! Die lady stick blijf ik ook maar goede berichten over lezen :O

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.