Science of Skin Solution for Scars

Littekens, ik heb er heel wat van! Of ze nu door het vallen komen of door een ingreep, echt mooi zien ze er niet uit. Stel dat er een product zou bestaan dat littekens kan vervagen. Hoe fijn zou dat zijn? Ik heb al vaker producten geprobeerd, maar ik heb nooit iets gevonden dat veel verschil maakt. Ik kwam onlangs een product tegen dat écht zou werken. Het is de Science of Skin Solution For Scars. Lees snel verder als je ook benieuwd bent of het een verschil maakt! 

Science of Skin Solution for Scars

Dit is de Science of Skin Solution for Scars, een crème die littekens helpt vervagen. Het is de bedoeling dat je je littekens zo vroeg mogelijk begint te behandelen. Hoe verser het litteken, hoe beter de resultaten zullen zijn.

Science of Skin Solution for Scars

De Science of Skin Solution for Scars vervaagt littekens doordat er groene thee in verwerkt zit, dat de huid kalmeert en roodheid vermindert. Er zit geen parfum in de crème, en hij kan gebruikt worden voor allerlei littekens: acne littekens, operatielittekens, …

Science of Skin Solution for Scars

Ik heb zelf al wat oudere littekens, maar om de crème goed te testen, probeerde ik hem op een relatief vers litteken dat Jordi opliep door te vallen met de fiets. Op de foto hierboven is het litteken al een paar weken oud, en is het nog onbehandeld.

Science of Skin Solution for Scars

Hij gebruikte – onder lichte dwang – de Science of Skin Solution for Scars ongeveer twee à drie weken bijna elke dag. Het litteken is nog steeds zichtbaar, en een beetje rood, maar ik vind het verschil echt wel opvallend. Vooral de structuur van de huid op het litteken is veranderd: het is veel zachter geworden. Jordi bleef de crème gebruiken, en op dit moment is het litteken bijna weg. Hij vertelde me trouwens ook dat hij de crème ook op zijn droge ellebogen gebruikte, en daarvoor werkte het ook heel fijn.

Conclusie

Dus: maakt de Science of Skin Solution for Scars een verschil? Ja, zeker! Jordi’s litteken werd meteen veel zachter, en hoewel het niet voor 100% weg is, vind ik dat het resultaat er best mag zijn. Het is sowieso goed als je littekens regelmatig insmeert, en beschermt tegen de zon, maar als je écht wat extra’s wilt doen voor je litteken, is een product als dit ideaal. De foto’s spreken voor zich, denk ik, en je hebt niet heel veel nodig, dus je doet er best lang mee. Ik geef het producten een 9/10, zodra ik zelf weer eens iets klunzig doe en een litteken zich begint te vormen, gebruik ik hem zelf ook!

Hoe verzorg jij je littekens? 

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.