Collistar Pure Active Hyaluronzuur

Oké, ik ben nog maar een twintiger en ik heb nog geen rimpels, maar als je wilt vermijden dat je ooit rimpels krijgt moet je je huid ook nu al goed verzorgen. Hyaluronzuur is tegenwoordig een van dé ingrediënten tegen huidveroudering, iedereen kent het. Het zit in veel zogenaamde anti-rimpelcrèmes en je kan het zelfs laten injecteren. Dat is voor mij genoeg om het zelf eens uit te proberen en te analyseren. Vandaag review ik daarom de Collistar Pure Active Hyaluronzuur

Collistar Pure Active Hyaluronzuur

De Collistar Pure Active Hyaluronzuur is een product dat een hydraterend en liftend effect zou hebben. Het ‘liftend effect’ is echt iets dat je altijd met een korrel zout moet nemen, een gezichtsproduct gaat je huid echt niet strak trekken of iets dergelijks. Maar als een product een goed hydraterend vermogen heeft, kan het je huid er effectief beter, stralender en jonger doen uitzien. En dat is waar ik altijd op hoop bij dit soort producten!

Collistar Pure Active Hyaluronzuur

Het product zit in een elegant glazen flesje, met een pipetje. Ik vind de verpakking echt prachtig, het ziet er zo luxueus uit met het bruin en het goud! Het voelt ook wat zwaarder aan omdat het van glas is, dat vind ik altijd fijn! De ingrediënten zien er goed uit, met hyaluronzuur als ster, maar propanediol had ik liever niet in de lijst zien staan, omdat dat ingrediënt de huid kan irriteren in grote hoeveelheden. Toch reageerde mijn huid goed op het product!

Collistar Pure Active Hyaluronzuur

Zoals ik al zei is hyaluronzuur een ingrediënt dat naar de verbeelding spreekt. Het zou hét antirimpel-middel bij uitstek zijn, maar in realiteit zorgt het er niet voor dat rimpels verdwijnen. Wat het wél doet – en dat is voor mij minstens even indrukwekkend – is ervoor zorgen dat vocht goed vastgehouden wordt door de huid. Hydraterend is de Collistar Pure Active Hyaluronzuur dus ongetwijfeld, en een goed gehydrateerde huid krijgt geen rimpels. Zo simpel is het!

Collistar Pure Active Hyaluronzuur

De structuur van de Collistar Pure Active Hyaluronzuur is een beetje moeilijk te omschrijven: het is niet echt een serum, maar ook niet echt een olie. Hij is vrij vloeibaar, en dat is even wennen, maar eenmaal aangebracht trekt hij snel in en laat hij geen residu achter. Het product ruikt heel neutraal en voelt zacht aan op mijn huid. Ik gebruik de Collistar Pure Active Hyaluronzuur graag als mijn huid wat droger is dan normaal, en dan in combinatie met mijn ‘normale’ huidverzorging. Als ik enkel de Collistar Pure Active Hyaluronzuur zou gebruiken, zou mijn huid er niet genoeg aan hebben, maar het is zeker een goede aanvulling.

Collistar Pure Active Hyaluronzuur

Conclusie

De Collistar Pure Active Hyaluronzuur is een speciaal product dat ergens tussen een serum en olie in zit. Het is ideaal voor mensen die wat extra’s zoeken voor hun droge huid, of mensen die zoals ik soms een boost nodig hebben. Het product voelt heerlijk zacht aan op de huid, en trekt snel in, en is een goede aanvulling bij mijn dagcrème. Ik vind het zelf een fijn product, en het komt erg regelmatig uit mijn kast, zeker omdat ik het ook zo leuk vind om naar het mooie flesje te kijken! Ik geef de Collistar Pure Active Hyaluronzuur een 8/10.

Gebruik jij producten die ’tegen rimpels’ werken? 

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.