Urban Decay Vice Comfort Matte Lipstick Disturbed

Urban Decay is een van mijn favoriete merken: de Naked paletten heb ik bijna allemaal in mijn bezit en ze zijn na al die tijd nog steeds populair, maar ook de andere producten van het merk spreken tot de verbeelding. Wat herinner ik me daarom ook nog goed dat Urban Decay voor het eerst naar België kwam! Ik was zo enthousiast! Toen de Vice lipsticks werden gelanceerd was ik uiteraard weer erg geïnteresseerd, en vandaag bespreek ik een van de vele kleurtjes: Disturbed.

Urban Decay Vice Comfort Matte Lipstick Disturbed

Ik vind het altijd een meerwaarde als een nieuw product in een doosje zit. De mooiste doosjes – en daar hoort het doosje van de Urban Decay Vice Comfort Matte Lipstick zeker bij – bewaar ik, en gebruik ik om later kleine spulletjes in te vervoeren.

Urban Decay Vice Comfort Matte Lipstick Disturbed

Ook de lipstickhuls is een pareltje, zoals we van Urban Decay gewend zijn. Hij is van metaal en combineert goud met zilver, dat vind ik echt prachtig!

Urban Decay Vice Comfort Matte Lipstick Disturbed

De huls is prachtig afgewerkt, en is een echte eyecatcher. Bovenop de lipstick staat het logo van Urban Decay gedrukt. Zo stijlvol!

Urban Decay Vice Comfort Matte Lipstick Disturbed

En dit is dan de kleur Disturbed. Hij is enorm diep, donker, bruin, rood, paarsachtig, en ondertussen weet je misschien al dat ik van dit soort kleuren hou. Ook in de bullet van de lipstick zelf staat het Urban Decay logo gedrukt. En opnieuw: de huls, zo mooi!

Urban Decay Vice Comfort Matte Lipstick Disturbed

En dit is hoe de Urban Decay Vice Comfort Matte Lipstick Disturbed eruitziet op mijn lippen. Intens, hé! Hij wordt door Urban Decay omschreven als ‘diep baksteen rood’, maar ik vind hem zelf ook wel en lichte tint paars bevatten. Qua comfort zit hij goed, maar jammer genoeg is de dekking niet 100%. Hij blijft wel best goed zitten: na vier tot vijf uur is het tijd om hem bij te werken. Dat komt door de matte finish, waardoor de lipstick snel intrekt en een stain gecreëerd wordt.

Urban Decay Vice Comfort Matte Lipstick Disturbed

De kleur vind ik echt fantastisch. Hij is zeker niet heel draagbaar – zelfs voor mij is hij best wel aan de gewaagde kant – maar zo cool! Ik hou van dit soort intense tinten; statement lips!

Urban Decay Vice Comfort Matte Lipstick Disturbed

De dekking vind ik, voor een matte, donkere lipstick best goed. Volledig dekkend is hij niet, maar ik vind het zeker niet afschuwelijk. Ik vind het zelfs wel iets hebben.

Urban Decay Vice Comfort Matte Lipstick Disturbed

Urban Decay Vice Comfort Matte Lipstick Disturbed

Conclusie

Wat een pareltje is deze Urban Decay Vice Comfort Matte Lipstick in de kleur Disturbed. De huls is echt prachtig, een pronkstuk voor op je bureau of in je tas, en de kleur is diep-, dieppaars. De Vice lipsticks zijn verkrijgbaar in wel 100 tinten, dus als je deze Disturbed wat té disturbed vindt, hoef je niet te panikeren: welk kleurtje je maar wilt, er zit sowieso iets voor je tussen. Ik geef de Urban Decay Vice Comfort Matte Lipstick Disturbed een 9/10. Als de dekking hoger was geweest, kreeg de lipstick een 10.

Heb je misschien al een Vice lipstick? Is er een kleur die je zou aanraden? 

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.