CATRICE HD Liquid Coverage Foundation

Sinds kort heeft CATRICE een nieuwe foundation in zijn assortiment, en hij is enorm populair! Ik kwam hem voor het eerst tegen toen ik in Duitsland was, en ik heb hem nadien nooit meer in de winkel zien liggen: hij was altijd uitverkocht. En ik begrijp volledig waarom, want hij ziet er zo fijn uit! Wat ben ik blij dat ik hem heb kunnen bemachtigen, want vandaag kan ik je vertellen of hij effectief zo fijn is. Lees snel verder!

CATRICE HD Liquid Coverage Foundation

Dit is hij dan, de CATRICE HD Liquid Coverage Foundation. Het flesje ziet er toch echt professioneel uit, als het CATRICE logo er niet op stond, zou dit echt een foundation van Chanel kunnen zijn. De CATRICE HD Liquid Coverage Foundation is een erg vloeibare foundation, die goed blijft zitten, een mat effect zou hebben en er zou uitzien als een ’tweede huid’.

CATRICE HD Liquid Coverage Foundation

Ik vind de flacon echt fantastisch! Het pipetje ziet er niet enkel heel luxueus uit, het werkt ook erg handig én hygiënisch. Ik moet meteen al wel een negatief punt aanhalen: de foundation is maar in vier kleuren verkrijgbaar. Ik besloot om geen risico te nemen en de lichtste kleur te kiezen. Ik ben lange tijd grote fan geweest van een foundation van L’Oréal Paris die ook heel vloeibaar was en dezelfde eigenschappen had. Ik hoop dat deze foundation hetzelfde voor me betekent!

CATRICE HD Liquid Coverage Foundation

Dit is hoe mijn gezicht eruitziet zonder foundation.

CATRICE HD Liquid Coverage Foundation

En dit is hoe ik eruitzie met de CATRICE HD Liquid Coverage Foundation in de kleur 010 – Light Beige.

Allereerst: de kleur is niet perfect. Hij is nét iets te koel voor mijn huid. Echt jammer, want de kwaliteit van de foundation is echt top. Hij brengt gemakkelijk aan, dekt medium tot hoog, hij is bijna onzichtbaar op mijn huid en de finish is mat op een natuurlijke manier. Wat heb ik spijt dat ik niet ook de andere kleuren heb gekocht, want als de kleur juist zou zijn, zou hij écht favoriet zijn.

Conclusie

  • Dekking: medium tot hoog
  • Finish: mat
  • Kleurenrange: 4

Ik begrijp volledig waarom de CATRICE HD Liquid Coverage Foundation zo populair is. Hij oogt enorm natuurlijk, de flacon met pipet werkt superfijn, enkel het feit dat er maar vier kleuren verkrijgbaar zijn is echt jammer. Ik geef de CATRICE HD Liquid Coverage Foundation een 9/10. Ik blijf uitkijken naar de andere kleuren, en als ze een keer niet uitverkocht zijn, koop ik kleur 030!

Wil jij deze foundation uitproberen? 

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

11 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.