OOTD: Blue Lake

De zomer is voorbij, en dat vond ik de ideale gelegenheid om een laatste zomerse outfit te posten. Op vakantie verbleven we een paar dagen bij een prachtig meer, en het weer was er héérlijk. Ik koos daarom voor een high waisted short en een crop top! Kijk snel verder als je wil weten wat ik nog meer bij mijn outfit droeg! 

OOTD: Blue Lake

OOTD: Blue Lake

OOTD: Blue Lake

OOTD: Blue Lake

OOTD: Blue Lake

OOTD: Blue Lake

OOTD: Blue Lake

OOTD: Blue Lake

OOTD: Blue Lake

OOTD: Blue Lake

OOTD: Blue Lake

OOTD: Blue Lake

OOTD: Blue Lake

OOTD: Blue Lake

Top: H&M // Shorts: Pull & Bear // Zonnebril: Ikhebeenbril.nl // Brilkoordje: Clipzz // Zwart elastiekje: Primark // Palmboom armbandje: Clipzz

Wat was jouw favoriete outfit van de zomer? 

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

12 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.