CATRICE HD Multitalent Powder + Makeup

Een hele tijd geleden had ik dringend een nieuwe poeder nodig. In de winkel swatchte ik een paar verschillende doosjes, en uiteindelijk ging ik naar huis met de CATRICE HD Multitalent Powder + Makeup poeder/poederfoundation. Ik heb werkelijk nog niks gelezen of gehoord over dat product, en op het eerste zicht zag hij er wel fijn uit. Je kan hem namelijk gebruiken als poeder, maar ook als foundation! Lees snel verder als je ook zo benieuwd bent. 

CATRICE HD Multitalent Powder + Makeup

Zoals je misschien weet hou ik echt van producten die multifunctioneel zijn. Deze CATRICE HD Multitalent Powder + Makeup kan je gebruiken als poeder, maar ook als foundation. CATRICE zelf vergelijkt het product met Photoshop of een filter! Over hoge verwachtingen gesproken…

  • CATRICE HD Multitalent Powder + Makeup, €4,99 bij de drogist

CATRICE HD Multitalent Powder + Makeup

De CATRICE HD Multitalent Powder + Makeup is verkrijgbaar in vier kleuren, waarvan ik de kleur 030 – Sand Beige heb gekozen. Alle kleuren zijn vrij licht, dus ik denk dat ze allevier best goed bij mijn lichte huid zouden passen. Ik vind het leuk dat er een spiegeltje in het doosje zit, dat maakt hem alleen maar extra handig. Een tip om het spiegeltje schoon te houden en het poeder te beschermen is om een wattenschijfje in het doosje te leggen. Dat doe ik zelf bijna altijd!

CATRICE HD Multitalent Powder + Makeup

De textuur van het poeder vind ik heel fijn: het voelt zacht en superlicht aan. Het geeft niet superveel dekking als ik hem als poeder over mijn foundation gebruik, maar maakt mijn huid wel mooi mat op een natuurlijke manier. Als poeder vind ik hem prima!

CATRICE HD Multitalent Powder + Makeup

Wat me in de winkel al opviel was zijn soft focus effect. Hij zorgt er echt voor dat mijn poriën wat minder zichtbaar worden en er fijn uitzien. Tenminste, op de huid van mijn arm!

CATRICE HD Multitalent Powder + Makeup

Ik heb hem een hele tijd als poeder over mijn foundation heen gebruikt, maar ik wou hem uiteraard ook eens testen als foundation. Op de foto hierboven draag ik geen foundation.

CATRICE HD Multitalent Powder + Makeup

En hierboven heb ik de CATRICE HD Multitalent Powder + Makeup als foundation aangebracht.

Mijn mening: verschrikkelijk! Hij dekt bijna niet, brengt super vlekkerig aan en ziet er enorm poederig uit. Bovendien voelt mijn huid heel droog aan met de CATRICE HD Multitalent Powder + Makeup als foundation. Zoom gerust in op de foto om te zien hoe je hem op mijn huid ziet zitten. Nee, als foundation raad ik hem echt af! Niet doen!

CATRICE HD Multitalent Powder + Makeup

Conclusie

Als poeder is de CATRICE HD Multitalent Powder + Makeup echt fijn, hij maakt mijn huid mooi mat en doordat hij een minibeetje dekking geeft ziet mijn gezicht er helder en fris uit. Omdat hij ook een spiegeltje heeft is hij erg handig om mee te nemen. Maar als foundation is hij écht vréselijk: hij dekt slecht, brengt vlekkerig aan en ziet er droog en poederig uit. Ik vind het jammer dat hij toch niet zo multifunctioneel is als ik dacht, en daarom krijgt hij van mij een 5/10. Ik denk niet dat ik hem opnieuw zou kopen, al blijf ik hem tot hij op is wel gebruiken – maar dan gewoon als poeder om mijn foundation te setten.

Heb jij deze CATRICE HD Multitalent Powder + Makeup al eens geprobeerd?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.