MOA Daily Cleansing Ritual

Ik reinig mijn huid al een hele tijd met een olie van Babor, en die vind ik superfijn. Jammer genoeg raakte die bijna op, en nét op tijd kwam er een nieuwe cleanser voorbij. Ik heb het over de Magic Organic Apothecary Daily Cleansing Ritual, die een balsem en een doek bevat, en waarmee je je huid diep kan reinigen! Lees snel verder als je wilt weten of ik de MOA Daily Cleansing Ritual even fijn vind als mijn olie van Babor

MOA Daily Cleansing Ritual

MOA (Magic Organic Apothecary) is een Engels huidverzorgingsmerk dat natuurlijke huidverzorgingsproducten maakt die geïnspireerd zijn op kruidentradities. Het belangrijkste kruid in hun producten is yarrow, of Duizendblad, dat veel heelkundige krachten zou kennen.

MOA Daily Cleansing Ritual

De MOA Daily Cleansing Ritual bevat twee producten. Als eerste bevat hij hét originele MOA product: de Green Balm, een multifunctuionele balsem die 100% natuurlijk is. Om je reinigingsroutine compleet te maken bevat de set ook een bamboevezeldoek. De producten zijn verpakt in een superleuk kartonnen doosje, het ziet er zo leuk uit!

MOA Daily Cleansing Ritual

De balsem is zo multifunctioneel, je kan hem voor een hele waslijst aan toepassingen gebruiken:

  • Droge plekjes;
  • Eczeem;
  • Kleine wondjes;
  • Insectenbeten;
  • Droge lippen;
  • De huid kalmeren na het scheren;

Maar ik gebruik hem zelf in de eerste plaats om mijn makeup weg te halen.

MOA The Green Balm

Om je huid perfect schoon te krijgen, neem je wat van de Green Balm tussen je vingers en warm je het op zodat de balsem vloeibaar wordt. Masseer met de olie je gezicht, en smeer de olie ook over je oogmakeup om alles los te maken. Vervolgens maak je de bamboevezeldoek nat met warm water en druk hem op je gezicht voor een stoom-effect. Als laatste stap maak je de bamboedoek nat met koud water en veeg je de olie weg.

MOA The Green Balm

Ik ben zeker positief over de MOA The Green Balm in combinatie met de bamboevezeldoek. De balsem is superzacht op mijn huid en haalt echt alle makeup zonder problemen weg. Het stomen en verkoelen met de vezeldoek is wat extra werk, maar het zorgt er echt wel voor dat mijn huid in goede conditie is. Ik blijf deze Daily Cleansing Ritual gewoon gebruiken, en ik zou hem zelfs opnieuw bestellen. Dat betekent echt veel!

MOA The Green Balm

Conclusie

Ik vind olie-achtige producten echt fantastisch om mijn huid mee te reinigen. Deze MOA Green Balm in combinatie met de bamboevezeldoek heel fijn, ze reinigen mijn huid grondig, maar op een zachte manier. Door de verpakkingen zijn de producten van MOA ook superleuk om cadeau te geven, trouwens! Ja, ik ben overtuigd, en mijn huid ook. Ik geef deze Daily Cleansing Ritual een 9/10. Het feit dat hij 100% natuurlijk is, maakt hem nog fijner! Top!

Dit artikel bevat items die ik opgestuurd heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Hoe reinig jij je huid?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.