Topshelf 4 Men

Het grootste deel van de haarverzorgingsproducten is vooral gemaakt voor vrouwen. De flessen hebben vrouwelijke kleurtjes, claimen om je haar lang en glanzend te maken, en ruiken zoet en vrouwelijk. Gelukkig zijn er voor de mannen onder ons ook échte mannelijke producten te verkrijgen. Zo is er bijvoorbeeld Topshelf 4 Men, een merk dat een aantal producten heeft ontwikkeld speciaal voor de man. Ik kreeg een paar van die producten opgestuurd om te testen, en de mannelijke Jordi probeerde ze voor me uit! Lees snel verder. 

Topshelf 4 Men

Ik kreeg drie producten uit de Topshelf 4 Men lijn opgestuurd. Van links naar rechts zie je:

De producten van Topshelf 4 Men zijn verkrijgbaar op de webshop www.johnbeerens.com.

The Wash

Topshelf 4 Men The Wash

The Wash is een product dat meteen uitstraalt waar Topshelf 4 Men voor staat. Het product is simpel, mannelijk en je kan het gebruiken om zowel je haar als je lichaam mee te wassen. De shampoo is vrij van parabenen en sulfaten, en ruikt écht mannelijk zonder overdreven te zijn. Het is een fijne shampoo, Jordi gebruikte hem met plezier. Jordi’s haar heeft niet echt specifieke problemen, maar hij vond wel dat de shampoo van Topshelf zijn haar schoon en fris maakte. Zeker goedgekeurd!

Control Wax

Topshelf 4 Men Control Wax

De belofte van de Topshelf 4 Men Control Wax is wederom simpel: het is een wax met een sterke hold, gemakkelijk in gebruik en hij geeft een natuurlijk effect. Jordi gebruikt zelf niet zo heel vaak producten om zijn haar te stylen, maar een goede wax is naar zijn mening zeker essentieel. Deze Control Wax doet wat hij belooft en houdt Jordi’s krullen onder controle!

The Paste

Topshelf 4 Men The Paste

De Topshelf 4 Men The Paste is een product dat ideaal is voor krullend haar. Ideaal voor Jordi dus, met zijn wilde krullen! The Paste zorgt ervoor dat krullen optimaal worden gedefinieerd en geeft bovendien ook textuur aan het haar.

Topshelf 4 Men The Paste

The Paste is een beetje crèmig, maar is toch net wat steviger dan een gewone haarcrème. Jordi gebruikte steeds een klein beetje van de The Paste op de puntjes van zijn haar, en zo gaf hij zijn haar echt wel meer definitie. Toch zou Jordi eerder de Control Wax gebruiken dan The Paste, omdat hij het effect van dat product net iets fijner vond.

Conclusie

Ik vind het interessant dat er ook haarverzorgingsmerken bestaan die specifiek op mannen gericht zijn. De producten van Topshelf 4 Men spreken mij persoonlijk misschien niet aan, maar Jordi vond ze alledrie wel fijn. Ze zijn simpel, ze ruiken mannelijk en ze doen wat ze beloven. Als hij één van de producten zou moeten uitkiezen, zou hij zonder twijfel voor de Control Wax gaan. Die werkt volgens Jordi gemakkelijk en houdt zijn haar mooi in model. Grappig hoe mannen zo anders oordelen over producten dan vrouwen! Als ik Jordi vroeg om een score voor Topshelf 4 Men over het algemeen, antwoordde hij 8/10.

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Ken jij merken die enkel producten specifiek voor mannen maken?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.