pHformula SOS Rescue Oil

Huidverzorging interesseert me de voorbije tijd steeds meer. Mijn huid was vroeger dramatisch, en door me te verdiepen in hoe je je huid goed kan verzorgen heb ik veel problemen opgelost. Ik blijf altijd nieuwe ingrediënten en nieuwe formules uitproberen, want mijn zoektocht naar een perfecte huid blijft duren. Ik maakte onlangs kennis met het merk pHformula, een huidverzorgingsmerk dat je vooral in schoonheidsinstituten terugvindt. Onlangs lanceerde pHformula een product dat me aansprak: de SOS Rescue Oil. Wat vond ik ervan en hoe reageerde mijn huid erop? Dat lees je vandaag!

pHformula SOS Rescue Oil

pHformula staat vooral bekend om zijn peelings, die je bij een schoonheidsinstituut kan laten doen, en de bijbehorende pre- en postproducten. Deze SOS Rescue Oil is een bifasische olie die erg krachtige anti-aging werkingen heeft. Een olie vol voedende ingrediënten als arganolie, amandelolie, jojoba-, sesam- en olijfolie, in combinatie met vitamine C en E, alles wat een droge of rijpere huid kan wensen, dus!

pHformula SOS Rescue Oil

De olie zit in een stevig glazen flesje, dat er heel professioneel uitziet, met een pipetje. De olie is bifasisch, dus je moet hem schudden voor gebruik. De pHformula SOS Rescue Oil is vooral bedoeld om droge huid en fijne lijntjes te verminderen, dus de formule is erg rijk.

pHformula SOS Rescue Oil

Hierboven heb ik het flesje geschud, zodat de oliën gemengd worden. Ik heb zelf niet echt een droge huid, en gelukkig ook nog geen fijne lijntjes, maar toch vind ik dat mijn huid soms wat gevoed en gehydrateerd moet worden. Ik gebruikte deze pHformula SOS Rescue Oil daarom niet elke dag, maar regelmatig ’s avonds. Zeker na een dag met veel zon – ik nam de olie namelijk mee op reis – had mijn huid wat extra’s nodig. De olie is erg rijk, dus hij voelt een beetje vet aan. Hij trekt wel snel in, maar laat een subtiel laagje achter, wat ik zelf stiekem wel fijn vind: mijn huid zag er door de olie echt stralend uit!

Conclusie

De pHformula SOS Rescue Oil is een fijn product voor mensen met een droge of rijpere huid, maar ook voor mensen als ik, die soms een boost willen geven aan hun huid, is dit een aanrader. Hij is best prijzig, maar voor mij is dit een product dat niet snel zal op raken. Op dagen dat mijn huid wat extra voeding en hydratatie nodig heeft, gebruik ik ’s avonds deze pHformula SOS Rescue Oil. Ik blijf hem zelf regelmatig gebruiken, en ik heb ook mijn mama aangespoord om hem eens uit te testen! Ik geef de pHformula SOS Rescue Oil een 8/10.

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Kende jij het merk pHformula al? 

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

7 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.