W7 BFF Best Friends Forever Gift Set

Onlangs gaf ik mezelf een cadeau’tje, omdat ik het er zo leuk uit vond zien. In de winkel zag ik de W7 BFF Best Friends Forever Gift Set liggen, en omdat ik wel beste vrienden ben met mezelf, nam ik het mee. En natuurlijk ook om het uit te testen, want het is een set gevuld met de kleine versies van populaire producten van W7. Lees snel verder, want ze zijn echt té schattig!

W7 BFF Best Friends Forever Gift Set

Dit is de W7 BFF Best Friends Forever Gift Set. Het is een doosje gevuld met een paar essentials voor een simpele makeuplook. Ik vind de doos zelf echt al leuk: kleurrijk en origineel, echt iets dat je aan je beste vriendin wilt geven!

W7 BFF Best Friends Forever Gift Set

Er zitten zes producten in de set. Van links naar rechts:

  • W7 HD Foundation;
  • W7 Tea Tree Concealer;
  • W7 Honolulu Bronzer;
  • W7 Full Colour Lipstick in de kleur Angry Annie;
  • W7 Lashtastic False Liquid Lashes;
  • W7 Nail Polish in de kleur It’s Pink.

W7 HD Foundation

W7 BFF Best Friends Forever Gift Set

De W7 HD Foundation heb ik nooit eerder gebruikt. Hij zou 12 uur moeten blijven zitten, maar om eerlijk te zijn vind ik het tubetje er niet zo veelbelovend uitzien. Het ziet er wat goedkoop uit, maar we moeten onthouden dat we niet mogen oordelen op het uiterlijk! Er is maar één kleur verkrijgbaar in deze set, en dat is de kleur Buff. De kleur ziet er in de tube vrij licht uit, dus dat vind ik al positief. Voor mij, tenminste, want er is niets zo lelijk als een foundation die te donker is! De W7 HD Foundation bevat 8 gram.

W7 BFF Best Friends Forever Gift Set

Dit is hoe ik eruitzie zonder foundation.

W7 BFF Best Friends Forever Gift Set

En zo zie ik eruit met een laagje van de W7 HD Foundation. De kleur is niet helemaal verkeerd, maar net iets te licht voor mij. Ik zou ook zelf gemakkelijker kiezen voor een foundation met een wat gelere ondertoon. Toch vind ik het effect dat de W7 HD Foundation geeft best mooi. Ik had een droge foundation verwacht met weinig dekking en een vlekkerig resultaat, maar niets is minder waar. Hij geeft een mooi, egaal, en natuurlijk resultaat. Ik geef hem een 8/10!

W7 Tea Tree Concealer

W7 BFF Best Friends Forever Gift Set

De W7 Tea Tree Concealer doet me in zijn verpakking een beetje denken aan de PoreFessional van Benefit, een primer waar ik al jaren fan van ben. Dit is echter een heel ander product, het is een concealer waar theeboomolie zou inzitten. Wat ik vreemd vind is dat deze concealer vloeibaar is en in een tube zit, terwijl de full size versie in stickvorm is. In deze tube zit 8 gram, en hij is in de kleur Medium. Laten we hopen dat dat goed gaat!

W7 BFF Best Friends Forever Gift Set

Op de foto hierboven heb ik de W7 Tea Tree Concealer gebruikt, zowel onder mijn ogen als op plekjes.

Normaal conceal ik met een lichtere concealer, die mijn gezicht tegelijkertijd ook een beetje highlight, maar deze W7 Tea Tree Concealer in de kleur Medium heeft echt bijna dezelfde kleur als mijn huid en als de foundation. Hij dekt echt goed, ik had niet verwacht dat ik hem zo fijn zou vinden. Toch betwijfel ik ofdat de full size – die in stickvorm is – hetzelfde effect kan geven als deze vloeibare variant. Ik geef hem daarom een 7/10.

W7 Honolulu Bronzer

W7 BFF Best Friends Forever Gift Set

De W7 Honolulu Bronzer is duidelijk geïnspireerd op de Hoola bronzer van Benefit, ook een ware favoriet van mij. Ik heb de Honolulu Bronzer ook full size, en ik heb hem volgens mij zelfs eens in een blogpost getoond!

W7 BFF Best Friends Forever Gift Set

Hierboven heb ik hem vergeleken met de Hoola bronzer van Benefit. Links zie je Hoola van Benefit, en rechts zie je Honolulu van W7.

Honolulu is duidelijk een heel stuk warmer dan Hoola, maar dat maakt hem niet minder mooi. Ik zou hem enkel eerder gebruiken als subtiele bronzer dan als heftige contourtint!

W7 BFF Best Friends Forever Gift Set

Ik heb de W7 Honolulu bronzer gebruikt om mijn gezicht op te warmen. Ik voegde een vleugje toe aan mijn jukbeenderen, kaaklijn en voorhoofd.

Ik vind Honolulu zeker een fijne bronzer. Hij is een beetje aan de warme kant, maar zeker in de zomer vind ik dat juist wel mooi. Ik geef hem een 9/10.

W7 Lashtastic False Liquid Lashes Mascara

W7 BFF Best Friends Forever Gift Set

De W7 Lashtastic mascara heb ik al eens eerder gehad. Hij kwam toen uit een andere set, en ik had de full size variant. Deze kleinerd is een exacte kopie, maar dan miniatuur, en ik vind hem superschattig! Hij bevat 6ml.

W7 BFF Best Friends Forever Gift Set

Het borsteltje heeft siliconen haartjes, en het stokje is erg flexibel. Ik weet echt niet meer wat ik de vorige keer van de mascara vond, maar ik vind dat het borsteltje er alvast veelbelovend uitziet!

Remington Reveal Beauty Trimmer & Heated Eyelash Curler

Dit is hoe mijn wimpers eruitzien zonder mascara.

W7 BFF Best Friends Forever Gift Set

En hier heb ik twee laagjes van de W7 Lashtastic False Liquid Lashes mascara aangebracht.

Slecht kan ik hem niet noemen, maar echt goed ook niet. Hij separeert mijn wimpers heel mooi – en dat vind ik best belangrijk – maar ik mis toch echt wel dat dramatisch volume en de lengte. Ik ben niet heel enthousiast, ik geef hem daarom een 5/10.

W7 Full Colour Lipstick Angry Annie

W7 BFF Best Friends Forever Gift Set

Hoe schattig is deze lipstick? Hij is echt mini, ik wou dat al mijn lipsticks dit formaat hadden, want ik kan me niet voorstellen dat ik er ooit een ga kunnen opmaken. Dit is de kleur Angry Annie, een fél-, félroze tintje. Ik ben al bang!

W7 BFF Best Friends Forever Gift Set

Wauw, wat een knalkleurtje! Ik ben best verrast door de kleur, en ook de kwaliteit is echt goed. Hij is romig, en heeft een glanzende finish, maar dekt heel mooi en ziet er echt cool uit!

W7 BFF Best Friends Forever Gift Set

Dit is voor mij echt geen alledaags kleurtje, maar ik vind het wél echt cool! Ik geef de W7 Full Colour Lipstick in de kleur Angry Annie een 10/10.

W7 Nail Polish in de kleur It’s Pink

W7 BFF Best Friends Forever Gift Set

Het laatste item uit de W7 BFF Best Friends Forever Gift Set is de Nail Polish in de kleur It’s Pink, een roze kleur die al even fel is als de lipstick in de set!

W7 BFF Best Friends Forever Gift Set

Heel toevallig had ik ook de full size in mijn bezit, en om te laten zien hoe schattig en klein de mini is, heb ik ze even naast elkaar gezet. Zo schattig!

W7 BFF Best Friends Forever Gift Set

Ik ben normaal gezien niet zo’n fan van felgekleurde nagellak, maar zo nu en dan vind ik het best wel kunnen. De W7 Nail Polish in de kleur It’s Pink is zo fel dat hij moeilijk op foto vast te leggen is, maar ik vind hem wel heel mooi. Hij dekt perfect in twee laagjes, maar hij blijft niet zo heel goed zitten – na twee dagen had ik al chips – dus geef ik hem een 6/10.

W7 BFF Best Friends Forever Gift Set

Conclusie

Als ik één product uit de W7 BFF Best Friends Forever Gift Set mag kiezen, kies ik zeker voor de lipstick! De kleur en de kwaliteit, I LOVE IT! Als ik er eentje moet laten liggen, zal het waarschijnlijk de mascara zijn, die vind ik gewoon echt niet dramatisch genoeg. Gemiddeld geef ik deze W7 BFF Best Friends Forever Gift Set een 7,5/10. Dat is zeker niet slecht! Ik vind het echt een leuke set, alle producten zijn zo schattig!

Zijn er nog producten van W7 die je me kan aanraden? Laat het me zeker weten! 

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

9 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.