iWhite Tutorial in het Frans? + promotie!

Jullie hebben waarschijnlijk mijn iWhite tutorial al eens voorbij zien komen, maar ik kreeg ook de opdracht om een tutorial in het Frans te maken! Mijn Frans is niet om over naar huis te schrijven, dus het was een werkje, maar uiteindelijk is het me gelukt! Vandaag toon ik zonder schaamte mijn Franse iWhite tutorial, én ik deel ook een promotie voor als je de producten zelf eens wil testen! Lees snel verder!


iWhite

Hierboven zie je nogmaals het verschil dat iWhite op mijn tanden heeft gemaakt.

  • De bovenste foto is hoe mijn tanden eruitzagen voordat ik iWhite gebruikte,
  • de middelste is na één gebruik,
  • en onderaan zie je mijn tanden nadat ik de producten twee weken heb gebruikt.

iWhite

Promotie: 50% korting op de Advanced Giftbox!

Vandaag en morgen is de Advanced Giftbox nog te verkrijgen met 50% korting. Ga dus snel naar de webshop van iWhite als je de producten ook eens wil uitproberen!

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Ben jij ook benieuwd naar het effect dat iWhite kan geven?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.