Silkesnaps September: NIEUW HAAR? / WEBSHOP / PAKKETJES / VERJAARDAG OMA

Het is alweer de laatste dag van september, kan je het geloven? Normaal haat ik september altijd, omdat de zomer in september afloopt. Nu is het herfst, maar ik vind het om eerlijk te zijn niet eens zo erg. Ik kan het zelfs appreciëren! Vandaag blik ik terug op mijn maand, vol spannende – en minder spannende – gebeurtenissen. Lees snel verder als je wilt weten waar ik me deze maand zoal mee bezig heb gehouden!

Webshop Odds & Ends

Ik begon de maand met een aantal spannende nieuwe ideeën en projecten. Binnenkort lees je er zeker meer over! Ik maakte samen met Miek foto’s voor de webshop van Odds & Ends. Zij heeft een superleuk winkeltje met niet alleen coole kleren (een t-shirt met gouden ananassen, hoe cool kan het zijn?), maar ook handgemaakte juwelen, makeup en zelfs bloemenkransen!

Hostessenwerk Catwalk Bornem

In het begin van de maand werkte ik als hostess op de langste Catwalk in Bornem, en het was mijn taak om snoepjes uit te delen. Ik was grote fan van de glitters op mijn lippen – al kreeg ik ze er na het werk bijna niet af – maar de schoenen, torenhoge pumps, waren te groot en mijn voeten hielden het haast niet vol!

Mijn hond, Bruno

Bruno is mijn allerbeste vriend, en ik vind het superleuk als hij bij me komt zitten. Op de foto hierboven was ik aan het eten (dat vind hij altijd interessant) en vroeg ik: wil je een stukje? Dat begrijpt hij maar al te goed!

Pakketjes van Boohoo!

Ik deel niet vaak mijn pakketjes, maar ik vind het altijd leuk om te zien bij andere bloggers. Bij deze dus eens een pakjes-foto! Ik was superenthousiast toen ik deze pakketjes aankreeg. Binnenkort op Silkeblogs!

Nieuw haar

In mijn artikel over de Urban Decay Vice lipstick had ik een ander kapsel dan normaal. Ik weet niet of jullie het hebben opgemerkt, maar ik had dus een pony! Hij is niet echt, hoor, ik heb hem zelf gemaakt van een set extensions. Ik vond het wel cool om eens te zien!

Frambozentaart

Mijn mama geeft naaicursussen, en een van haar cursisten was een bakker. Als bedankje kreeg mijn mama daarom deze overdreven lekkere frambozentaart!! Té lekker om niet te delen!

Bagels!

Haha, nog eten! Ik heb een nieuwe food-verslaving: BAGELS! Zo lekker, ik kan er niet genoeg van krijgen. Deze bagel is van Jackie’s in Gent, maar ik maakte ze de laatste week ook een paar keer zelf.

Silkesnaps September

Mijn oma was jarig! Daarom gingen we met de hele familie – niet de hele familie, maar wel een groot deel – gezellig iets drinken in het park.

Silkesnaps September

Ik had toevallig mijn camera bij, dus Timothy en ik maakte een paar foto’s.

Silkesnaps September

We maakten ook een paar groepsfoto’s. Hierboven zie je al mijn neven en nichten, tenminste, degene die op het feestje waren. Ik heb echt een grote familie eigenlijk!

Selfie in de auto!

Het restaurant waar ik al jarenlang ga eten was vorig weekend voor de laatste dag open. Als vaste klanten gingen we er nog een laatste keer dineren, en het was uiteraard weer super lekker! Op de terugweg probeerde ik met Floor, mijn zus, en Timothy, haar vriend, een selfie te nemen. Ongeveer duizend selfies later hadden we er nog geen één scherp kunnen trekken, dus gaven we het op.

Zo, dit was september! Wat heb jij de voorbije maand gedaan?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

7 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.