Filorga Skin Absolute Day

Filorga is een merk dat mij niet meteen bekend in de oren klonk. Toen ik de Filorga Skin Absolute Day mee naar huis nam, wist ik dus helemaal niet wat ik moest verwachten! Na wat opzoekwerk ontdekte ik dat Filorga een cosmeticamerk is dat zich vooral bezighoudt met salonbehandelingen zoals injecties en medische peelings. De Skin Absolute Day is volgens Filorga de ‘ultieme verjongende dagcrème’, dus dat moest ik uittesten! Lees snel verder. 

Filorga Skin Absolute Day

De verpakking van de Filorga Skin Absolute Day is clean en simpel, en heeft de uitstraling van een salon- of zelfs medisch product. Ik hou van de afgeronde hoeken, en het potje is vrij zwaar, waardoor het een luxueuze feel krijgt. En dat mag ook, want hij is echt wel prijzig! De Filorga Skin Absolute Day en andere producten zijn verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

Filorga Skin Absolute Day

De beloftes van de Filorga Skin Absolute Day zijn niet de minste: een bliksemsnelle huidverjonging in 30 dagen, corrigeert tekenen van ouderdom, beschermt tegen UV en vervuiling, hydratatie in een niet-vette textuur. Met ingrediënten als witte saffier – dat spreekt echt tot de verbeelding! Hij bevat ook hyaluronzuur, een erg populaire toevoeging voor een verjongend effect.

Filorga Skin Absolute Day

Verder heeft de Filorga Skin Absolute Day een lange, maar erg mooie ingrediëntenlijst. Hij bevat heel wat hydraterende, voedende en verzachtende ingrediënten. Ondanks dat hij erg voedend en rijk is, heeft de crème een erg lichte textuur en trekt hij snel in. Hij laat geen vettig laagje achter, en werkt fijn onder mijn makeup. Dat is toch een probleem waar ik soms mee te maken krijg bij dit soort voedende crèmes. Mijn oordeel is dus positief!

Filorga Skin Absolute Day

Conclusie

Mijn eerste kennismaking met Filorga is positief. De Skin Absolute Day crème is een lichte, fijne dagcrème die een prachtige ingrediëntenlijst heeft. De crème trekt snel in en doet de huid zacht aanvoelen, en hoewel ik voorlopig nog geen rimpels heb, vind ik deze crème ideaal ter preventie van huidveroudering. Goedkoop is hij zeker niet, maar als je wat extra budget hebt om je huid te verwennen, kan je deze zeker eens bekijken!

Kende jij het merk Filorga al?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.