Mijn Huidanalyse Bij Yves Rocher

Oktober is bij Yves Rocher de maand waarin de huid centraal staat. Tijdens de Skin Days kan je namelijk een huidanalyse laten doen, helemaal gratis! De hele maand oktober kan je een afspraak maken bij jouw Yves Rocher filiaal om een huidanalyse te laten doen. Ik mocht die huidanalyse al eens gaan uitproberen, en vandaag vertel ik je hoe dat verliep. Ik kreeg ook een aantal producten mee naar huis die speciaal voor mijn huid werden uitgekozen. Lees snel verder!

Yves Rocher Skin Days

Mijn huid werd geanalyseerd door Amelie, die met een apparaat door middel van microfotografie en sensoren mijn huid meette. Het resultaat: ik heb een gemengde huid, met een aantal onzuiverheden, maar er bleek niet veel beschadiging van de zon te zijn. Ik was blij! De experte vulde een fiche in, en aan de hand van de resultaten raadde ze me drie producten aan.

  • Yves Rocher Hydra Végétal reinigingsmelk, €7,90
  • Yves Rocher Elixir 7.9, €29,00
  • Yves Rocher Sebo Végétal gelcrème, €10,90

Yves Rocher Hydra Végétal Reinigingsmelk

Ik vertelde de experte dat ik mijn huid altijd reinig met olie, maar dat vond ze duidelijk niet goed! Omdat ik een gemengde huid heb, duwde ze me snel een reinigingsmelk in de handen. De Hydra Végétal reinigingsmelk is een zachte melk met ahornsap, dat de huid herstelt en vochtvasthoudend werkt.

Yves Rocher Elixir 7.9

Het Elixir 7.9 is een jeugdigheidsversterkend serum, bedoeld voor de rijpere huid, maar ook voor mijn jonge huid kan het voordelen bieden. Ik vertelde Amelie dat mijn huid soms wat dof was, en dit product was haar antwoord op mijn probleem!

Yves Rocher Elixir 7.9

Het flesje is van glas, dus het voelt best zwaar en luxe aan. Met het pipetje kan je het serum opnemen om het vervolgens aan te brengen. Ik vind de structuur van dit serum heerlijk! Ik ben over het algemeen een serum-lover, maar deze is echt een feest om op je huid te smeren. Oh, en de geur is ook echt fijn: niet te sterk maar toch fris!

Yves Rocher Sebo Végétal

Om mijn verzorging compleet te maken, gaf de experte ook een ‘gelcrème’ met me mee. Deze is van de Sebo Végétal lijn, speciaal voor de gemengde tot vette huid, en bevat Baikalpoeder, dat de huid gedurende de dag mat houdt.

Yves Rocher Sebo Végétal

De crème is vrij stevig, maar toch erg luchtig. Het duurt even voordat hij ingetrokken is, maar hij hydrateert mijn huid wel goed, én hij houdt me de hele dag mat. Ik blijf hem gebruiken!

Conclusie

De huidanalyse verliep echt aangenaam, de uitslag was best positief! De drie producten die me werden aangemeten waren ideaal voor mijn huid. Vooral het serum vind ik héérlijk. Ik weet niet of ik mijn olie nooit meer ga gebruiken om mijn huid te reinigen, maar de melk is niet zo slecht als ik had verwacht.

Als jij ook een huidanalyse wil laten doen, maak dan een afspraak bij Yves Rocher voor een gratis huidmeting! Nog tot 31 oktober!

Ga jij een huidanalyse laten doen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.