OOTD: Guess Cate

Wat was ik vrolijk toen ik van Duifhuizen een tas mocht uitkiezen! Na urenlang rondkijken en vergelijken vond ik mijn perfecte tas. Het werd de Guess Cate handtas in de kleur Tan, en een paar dagen later had ik hem al in huis! Vandaag laat ik je zien hoe ik de tas de laatste tijd het allerliefste combineerde. Nu het weer het soms nog nét toelaat draag ik een outfit van Selected Femme die comfortabel, licht en stijlvol is. Lees verder voor de rest van mijn outfit!

OOTD: Guess Cate

OOTD: Guess Cate

OOTD: Guess Cate

OOTD: Guess Cate

OOTD: Guess Cate

OOTD: Guess Cate

OOTD: Guess Cate

OOTD: Guess Cate

OOTD: Guess Cate

OOTD: Guess Cate

OOTD: Guess Cate

OOTD: Guess Cate

OOTD: Guess Cate

OOTD: Guess Cate

Tas: Guess bij Duifhuizen // Top: Selected Femme // Broek: Selected Femme // Sandalen: New Look // Zonnebril: H&M // Ring: Bershka // Nagellak: Yves Rocher

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

15 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.