Video: Babyliss Sublim’ Touch Krultang

Ik vind het superleuk om mijn haar te krullen, maar toch had ik een hele lange tijd maar één krultang. Onlangs besloot ik dat het tijd werd voor een nieuwe tang, en ik koos daarom voor de Babyliss Sublim’ Touch krultang van 19mm. Vandaag laat ik je in een video zien hoe ik hem gebruik en het resultaat dat deze relatief dunne krultang geeft. Lees snel verder!


De krultang die ik altijd ervoor gebruikte was een andere krultang van Babyliss, die een doorsnede van 32mm heeft. Daarmee deed ik zowat alles: mijn puntjes krullen, subtiele golven maken, maar ook stevigere krullen. Deze 19mm krultang was dus een hele aanpassing voor mij, maar het resultaat mag er zijn, vind je ook niet?

Babyliss C139E

Het nummer van deze Babyliss Sublim’ Touch krultang is C319E, voor als je hem zou willen opzoeken. Het is een vrij basic krultang, die prima zijn werk doet! Je kan de temperatuur instellen van 150° tot 180°, dat is oké, maar voor mij zou hij net iets warmer mogen worden.

Babyliss Sublim' Touch

De Babyliss Sublim’ Touch krultang kan je onder andere bestellen bij Bol.com, maar ook gewoon bij Kruidvat! Hij kost ongeveer €24,99 dus hij is ook nog eens erg budgetproof! Als ik deze krultang een score kan geven, zou ik hem een 8/10 geven. Hij is basic, maar zeker niet slecht. Ik ga hem zeker nog vaak gebruiken!

Heb jij een krultang? Welke is jouw favoriet?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.