MashUp Haircare

In de video van gisteren kon je zien hoe ik mijn haar krulde met de Babyliss Sublim’ Touch krultang. Ik style mijn haar best vaak, en omdat ik regelmatig hitte op mijn haar gebruik, vind ik het belangrijk om goed voor mijn haar te zorgen. Op die manier hou ik mijn haar gezond en mooi. Ik test daarom erg graag nieuwe producten uit, en vandaag deel ik weer een nieuw haarverzorgingsmerk: MashUp Haircare. Lees snel verder!

MashUp Haircare

MashUp Haircare is een merk dat ontwikkeld is door de familie Mascolo, die ook verantwoordelijk zijn voor de merken TGI en Toni&Guy. Het speciale aan MashUp is dat ze hun producten allemaal een nummer geven, waaraan je kan zien welk effect het product heeft. Ik kreeg drie producten, alledrie verkrijgbaar op JohnBeerens.com.

MashUp Hydrating Shampoo N.12

MashUp Haircare Hydrating Shampoo 12

Nummer 12 is een hydraterende shampoo met olijfolie en tarwe-eiwitten, die het haar superglad maakt. Hij zou zelfs geschikt zijn voor kroeshaar, en dan weet je dat hij écht heel voedend is. Ik gebruik zelf meestal volumeshampoos, maar ik vind het belangrijk om mijn haar nu en dan te verwennen met een voedende shampoo, en dan komt deze natuurlijk goed van pas! Na gebruik is mijn haar echt wel glad, maar zonder echt zwaar te worden. Heel fijn, deze shampoo!

MashUp Hydrating Conditioner N.22

MashUp Haircare Hydrating Conditioner 22

De conditioner nummer 22 vult de shampoo hierboven aan. Hij is ook geschikt voor kroeshaar en maakt het haar elastischer en zou het polijsten. Dit product was bij mij het snelst op, na een paar weken moest ik al afscheid nemen. Ik gebruik heel graag conditioner, en het liefst een zo voedend mogelijk exemplaar. Het probleem met voedende conditioners is dat ze je haar soms wat te zwaar maken, en residu achterlaten. Dat is bij deze conditioner niet het geval; hij is zo fijn!

MashUp Strong HairSpray N. 46

MashUp Haircare Strong HairSpray 46

Ik gebruik zeker niet elke dag haarlak, maar als ik mijn haar heb gekruld wil ik uiteraard dat de krullen zo lang mogelijk blijven zitten. Dan spray ik een minieme hoeveelheid haarlak op mijn lokken, want ik wil zeker niet dat mijn haar ‘krokant’ wordt. De MashUp Strong HairSpray N. 46 is hier ideaal voor: ik spray een fijne mist van deze haarlak over mijn krullen, en ik voel niet eens dat er haarlak op mijn haar zit. Toch blijven mijn krullen net wat beter zitten dan wanneer ik geen product zou gebruiken. Bovendien ruikt deze haarlak ook superlekker, ik vind dat hij naar suikerspin ruikt!

Conclusie

Echt goedkoop zijn ze niet, de producten van MashUp Haircare, maar fijn zijn ze zeker. Ik vind het erg handig dat ze met nummers werken, zodat je meteen weet welke producten je nodig hebt. Qua prijs zijn ze niet vergelijkbaar met haarproducten van de drogist, maar van kwaliteit liggen ze ook een stuk hoger. Als ik één product van de drie zou moeten aanwijzen als favoriet, zou ik de shampoo kiezen, al blijf ik ze alledrie wel gebruiken!

Verzorg jij je haar met producten van de drogist? Of kies je toch voor kappersproducten?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.