Catrice Blush Artist Rock’n’Rose

Blush maakt me blij! Ik word zo vrolijk van al die roze kleurtjes, ik kan er gewoon niet genoeg van krijgen. Ik schreef eerder al over twee van de drie van de CATRICE Blush Artist paletten, en nu heb ik ook het derde palette: Rock’n’Rose. Een palette met drie kleurtjes voor blozende wangen, ideaal, toch? Lees snel verder!

CATRICE Blush Artist Rock'n'Rose

De eerste twee paletten, Bronzéclat en Corall I Need vielen al prima in de smaak bij mij, dus kon het derde palette, Rock’n’Rose, niet lang op zich laten wachten. Dit palette is het koelste van de drie paletten, maar nog altijd niet héél koel. De tinten zijn iets rozer dan CorAll I Need, maar echt heel sterk verschillen ze niet.

CATRICE Blush Artist Rock'n'Rose

Het palette bevat drie blushes, die elk best veel product bevatten, en kost nog geen vijf euro. Je krijgt dus echt véél blush voor je geld!

CATRICE Blush Artist Rock'n'Rose

Het palette bevat drie tinten. Links is een vrij perzikkleurige blush met een erg subtiele shimmer. In het midden zie je een roze tint die mat is, en helemaal rechts zit een koele highlighter.

CATRICE Blush Artist Rock'n'Rose

Oeps, deze foto had ik moeten omdraaien! Links zie je de highlighter, in het midden de roze, matte blush en rechts de perzikkleurige, glanzende tint.

De blushes hebben niet superveel pigment, dat vind ik wel jammer, maar wat ik het ergste vind ik dat de highlighter niet eens heel hard glanst. De kleurtjes vind ik wel mooi gekozen.

CATRICE Blush Artist Rock'n'Rose

Op de foto hierboven draag ik geen blush.

CATRICE Blush Artist Rock'n'Rose

Op de foto hierboven heb ik de drie tinten uit het CATRICE Blush Artist Rock’n’Rose palette aangebracht. Net boven mijn bronzer heb ik de glanzende perziktint aangebracht, net daarboven de roze, matte tint en met de highlighter heb ik mijn jukbeenderen aangezet.

Al bij al vind ik de blush er mooi uitzien, maar ik ben toch wat teleurgesteld in de pigmentatie. Bovendien vind ik de highlighter écht niet glanzend genoeg.

CATRICE Blush Artist Rock'n'Rose

Conclusie

Ik ben niet heel enthousiast over het CATRICE Blush Artist Rock’n’Rose palette. De kleurtjes zijn mooi en ik ben zeker dat ze bij veel huidskleuren zouden passen. De pigmentatie valt echter tegen, en ik vind ook dat de highlighter erg weinig glans heeft. Erg jammer, want ik vind het idee van een palette met drie tinten die elkaar prachtig aanvullen echt fantastisch! Ik geef het CATRICE Blush Artist Rock’n’Rose palette een 4/10. Misschien werkt hij wel voor iemand anders, maar ik ben er niet weg van.

Heb jij een van de CATRICE Blush Artist paletten geprobeerd?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.