OOTD: De Laatste Zon

De laatste zonnestralen warmen de straten van de stad op. In Antwerpen, waar ik woon, begint de ruimte te bruisen wanneer de zon schijnt. Omdat het nog nét kon, droeg ik dit weekend een superfijne outfit, om de laatste zon te vieren. Vandaag toon ik je die outfit, en deel ik een paar hotspot en weetjes over Antwerpen! Lees snel verder.

OOTD: De Laatste Zon

OOTD: De Laatste Zon

OOTD: De Laatste Zon

OOTD: De Laatste Zon

Hoe beschrijf je de stijl in jouw stad?

Antwerpen is een modestad, en dat merk je. Op de hipste plekken in de stad vind je soms gewaagde combinaties, en dat vind ik heerlijk om naar te kijken.

OOTD: De Laatste Zon

OOTD: De Laatste Zon

OOTD: De Laatste Zon

OOTD: De Laatste Zon

Wat zijn de beste Instagram plekjes?

Ik fotografeer het liefst op unieke plekken, die iets aan de foto toevoegen. De foto’s van deze outfit zijn genomen op de Parkbrug, de fietsers- en voetgangersbrug die Park Spoor Noord met het Eilandje verbindt. Een plek voor prachtige foto’s is ook aan de kaaien, waar je de zon kan zien ondergaan.

OOTD: De Laatste Zon

OOTD: De Laatste Zon

OOTD: De Laatste Zon

OOTD: De Laatste Zon

Welke bars en restaurants in Antwerpen raad je aan?

Ik ben – zoals elke vrouw, denk ik – een cocktail lover. Heel klein maar heel fijn is Sips op het Zuid, het aantal zitplekjes is beperkt, maar de keuze in cocktails niet; je vindt er alles. Neem zeker ook eens een kijkje bij Belmondo, een bar tussen de Groenplaats en de Oude Koornmarkt, waar je niet enkel cocktails en koffie kan drinken, maar ook lekker kan eten. Als veganist moet ik uiteraard ook een vegan plekje aanraden, en dan ga ik voor Lombardia, daar vind je heel wat vegan food!

OOTD: De Laatste Zon

OOTD: De Laatste Zon

OOTD: De Laatste Zon

OOTD: De Laatste Zon

Mijn volledige outfit is van Boohoo. Jurk // Schoenen // Rugzak // Halsketting // Zonnebril

Waar woon jij? Wat zijn de hotspots in jouw stad?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

24 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.