CATRICE Kaviar Gauche + WIN

Nog tot november ligt de prachtige Kaviar Gauche limited edition van CATRICE in de rekken. Wat een mooie collectie, waarin CATRICE heeft samengewerkt met het ontwerpersduo Kaviar Gauche, die bruidsmode ontwerpen. Een stijlvolle collectie, gebaseerd op kant en elegante kleuren, en ik bespreek er vandaag vier producten van. Bovendien kan je deze vier producten ook winnen. Lees snel verder als je wilt weten wat ik ervan vind, en deze producten zelf ook graag eens wilt proberen!

Catrice Kaviar Gauche

Van de zes producten uit de collectie heb ik er vier naar huis genomen. Behalve de vier items die je hierboven ziet, is er nog een tasje en een nagellak verkrijgbaar. De limited edition deze herfst vind ik echt prachtig, ik hou van de kleurkeuze en de verpakkingen. Zelfs voordat ik de producten getest had was ik al fan!

Catrice Kaviar Gauche Eye Shadow Palette

Laten we beginnen met wat volgens mij toch wel het statement stuk uit de limited edition is: het Eye Shadow Palette. Het was moeilijk vast te leggen, maar het doosje heeft een fluwelen bovenkant met een prachtige gouden bloemenprint. Echt een kunstwerkje, dit!

  • CATRICE Kaviar Gauche Eye Shadow Palette, €4,99

Catrice Kaviar Gauche

Het palette heeft vier tinten, een lichtroze kleur met shimmer, een taupe tint, bordeaux en donkergrijs. Een erg mooie combinatie, vind ik! De oogschaduws zijn zacht, en goed gepigmenteerd.

Catrice Kaviar Gauche Cream Eye Shadow & Liner

De Cream Eye Shadow & Liner is ook best een speciaal product. Het is een crème die je kan gebruiken als oogschaduw, maar ook als eyeliner. Ik wist niet meteen wat ik van dit product moest verwachten, maar de textuur is erg fijn! Hij is stevig gepigmenteerd, en zelfs als eyeliner is hij goed zichtbaar.

  • CATRICE Kaviar Gauche Cream Eye Shadow & Liner, €3,99

Catrice Kaviar Gauche Lip Colour

De Lip Colour is verkrijgbaar in twee tinten, waarvan ik de donkerrode tint met matte finish koos. Er is ook nog een lichtroze lipstick met glanzende finish, Nude Sublime, maar die zag er voor mij te licht uit, dus ik liet hem liggen.

  • CATRICE Kaviar Gauche Lip Colour, €3,99

Catrice Kaviar Gauche

De Lip Colour die ik koos heet Fleur Du Soir, wat een prachtige naam. De naam past echt bij de lipstick, want hij is ook echt supermooi!

Catrice Kaviar Gauche Highlighter

Het vierde product dat ik uitkoos is de Highlighter, die verkrijgbaar is in één kleur: Clair De Lune. Prachtig, niet?

  • CATRICE Kaviar Gauche Highlighter, €4,59

CATRICE Kaviar Gauche

Opnieuw past de naam perfect bij het product. De highlighter heeft een zacht, lichtbeige tintje, en een erg mooie glans. Heel subtiel kan je deze highlighter niet noemen, hij is best opvallend. Love it!

CATRICE Kaviar Gauche Lip Colour

De Lip Colour in de kleur Fleur Du Soir is dieprood en mat, echt iets voor mij. Van een donkere kleur die ook nog eens mat is, zou ik niet verwachten dat hij fijn aanbrengt, goed dekt of comfortabel op de lippen zit. Toch is dat exact wat Fleur Du Soir doet, ik heb niets op deze lipstick aan te merken! Topper!

CATRICE Kaviar Gauche

Met het Eye Shadow Palette en de Cream Eye Shadow & Liner maakte ik een look die nog nét draagbaar is. Ik gebruikte de lichtroze oogschaduw over mijn gehele ooglid, de taupe tint op mijn bewegend ooglid en de donkergrijze kleur blendde ik in mijn arcadeboog. Op mijn onderste wimperrand bracht ik de bordeaux tint aan.

CATRICE Kaviar Gauche

Zelfs vanop een afstandje is de gouden eyeliner goed zichtbaar! Het heeft wel iets, vind ik. Wat vind jij?

CATRICE Kaviar Gauche

Voor de foto’s gebruikte ik ook de Highlighter, maar die was erg moeilijk vast te leggen. Mijn eigen camera wordt op dit moment namelijk hersteld, en ik moest fotograferen met een camera waar ik nog nooit mee had gewerkt.

CATRICE Kaviar Gauche

Conclusie

De Kaviar Gauche collectie is opnieuw prachtig vormgegeven. Zo elegant, delicaat en glamoureus door het goud. Alleen al voor de verpakkingen wil ik ze een hoge score geven! Ook de kwaliteit van alle producten is echt fijn. De tinten uit het oogschaduwpalette zijn zorgvuldig gekozen en vormen samen een mooi geheel. Bovendien werken ze fijn en zijn ze goed gpigmenteerd. De highlighter heeft een fijn kleurtje en glanst erg mooi, dus daar kan ik ook niks negatiefs over zeggen. De Lip Colour in de kleur Fleur Du Soir is helemaal het toppunt, het is een intense lipkleur waar niets op aan te merken is. Ten slotte ben ik ook onder de indruk van de Cream Eye Shadow & Liner. Deze limited edition is een schot in de roos, goed gedaan CATRICE!

CATRICE Kaviar Gauche

Winactie

Omdat ik fijne producten graag met jullie deel, wil ik deze vier items uit de Kaviar Gauche limited edition aan iemand weggeven. Het zijn de producten die ik in dit artikel heb gebruikt, dus alles is één keer hygiënisch geswatcht. De producten zijn allemaal zorgvuldig ontsmet en netjes bewaard. Waag snel je kans!

Wat moet je doen om te winnen?

Om mee te doen met deze wedstrijd, kan je de volgende stappen uitvoeren. Je hoeft niet alles te doen, maar elke actie levert één extra kans op. Laat zeker ook een reactie achter (met een geldig e-mailadres) waarin je vertelt wat je hebt gedaan!

De wedstrijd loopt tot 17/10.

Veel succes!

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

10 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.