Qiriness Le Body Wrap Hydra-Tonic

In de herfst wordt mijn huid vaak wat droger. Vooral mijn armen en benen hebben wat extra aandacht nodig. Jullie weten ondertussen misschien al dat ik een grote fan ben van olie-achtige producten, en vandaag bespreek ik er alweer zo eentje. De Qiriness Le Body Wrap Hydra-Tonic is een duofasische olie die erg mooie voordelen zou hebben voor je huid. Lees snel verder als je er meer over wil weten!

Qiriness Le Body Wrap Hydra-Tonic

Dit is de Qiriness Le Body Wrap Hydra-Tonic, het is een olie die uit twee fasen bestaat. Voor gebruik moet je hem even schudden om de olie te mengen, en dan breng je hem in circulaire en masserende bewegingen aan over je volledige lichaam.

Qiriness Le Body Wrap Hydra-Tonic

Met ingrediënten als roze peper, klimop en champagneblad werkt de olie revitaliserend en ontgiftend, en zorgt hij ook voor een vlottere doorstroming en bevordert de afvoer van gifstoffen, vocht en vetstoffen.

Qiriness Le Body Wrap Hydra-Tonic

Conclusie

Zoals ik al zei hou ik van olie, dus deze Qiriness Le Body Wrap Hydra-Tonic is voor mij ideaal. De olie voelt zacht aan op de huid, maar laat geen vettig residu achter én trekt snel in. Vooral na de douche vind ik hem heerlijk. Mijn huid had echt een oppeppertje nodig, en deze Qiriness Le Body Wrap Hydra-Tonic heeft daarvoor gezorgd. Of mijn huid ontgift is, weet ik niet, maar gehydrateerd is mijn lichaam zeker. Als ik hem opnieuw zou kopen, zou het zeker voor de textuur zijn, want die is echt belachelijk fijn! Ik geef de Qiriness Le Body Wrap Hydra-Tonic een 8/10.

Hoe geef jij je huid wat extra liefde in deze koude dagen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.