WIN! The Smile Of Benelux / iWhite Wedstrijd

Als iWhite ambassadrice en grote fan van de producten van iWhite, ben ik altijd op de hoogte van nieuwigheden en acties. Daarom heb ik belangrijk nieuws voor je: op dit moment loopt The Smile Of Benelux, een wedstrijd waarmee je een weekendje Parijs en andere iWhite prijzen kan winnen. Vandaag deel ik ook mijn Engelse iWhite tutorial (het is de laatste, want veel andere talen kan ik niet, hoor!) dus lees snel verder als je wilt weten hoe je kan meedoen!


Voor meer informatie over wat de producten van iWhite voor mijn gebit hebben gedaan lees mijn blogpost over de iWhite producten. Nog steeds ben ik super tevreden van de producten en gebruik ik ze elke dag. Ik krijg ook nu nog complimenten over mijn tanden!

Smile of Benelux

Doe nu ook mee met de vrolijkste wedstrijd van de Benelux en maak kans op een weekendje Parijs en mooie iWhite prijzen!

iWhite Smile of Benelux

In de Smile of Benelux wedstrijd gaat het om het delen van jouw stralende lach. Want geef nu zelf toe, we zouden meer moeten lachen met z’n allen. Daar wordt de wereld echt een stukje vrolijker van. Iedereen die in België, Nederland of Luxemburg woont en een Facebook- of Instagram profiel heeft, kan meedoen.

Zo werkt het

Like onze iWhite Facebookpagina en/of volg de iWhite Instagrampagina. Deel jouw mooiste lachfoto via (één van) deze sociale media met de hashtag #smileofbenelux om aan te geven dat je meedoet. Je mag een eerder gedeelde foto voorzien van de hashtag of een nieuwe foto delen onder de Facebookpost over de Smile of Benelux. Het is belangrijk dat je de hashtag niet vergeet, want hiermee neem je deel aan de wedstrijd.

Wat kun je winnen?

  1. Een weekendje Parijs voor twee personen
  2. Een iWhite pakket t.w.v. €140,-
  3. Een iWhite pakket t.w.v. €54,-

De wedstrijd loopt van 7 oktober tot en met 7 november 2016 en na afloop worden de 3 prijswinnaars, geselecteerd door de vakjury, bekend gemaakt op de social media van iWhite.

Wil je meer weten over de voorwaarden om mee te doen? Bekijk dan het wedstrijdreglement.

Doe jij ook mee met de Smile of Benelux? 

P.S.: Volg je me al? 

 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.