GROOT NIEUWS!

Er is de laatste maanden enorm veel veranderd in mijn leven. Ik heb een aantal grote beslissingen genomen, en alles is even supersnel gegaan! Ik ben heel blij dat alles is gegaan hoe het is gegaan, en vandaag wil ik mijn nieuwe project met je delen. Lees snel verder als je de video wil zien!


Miek en ik zijn er al helemaal klaar voor!

Groot nieuws

Odds & Ends

We starten dus binnen enkele weken onze nieuwe zaak, en iedereen is van harte welkom! Voor meer informatie over de workshops, en om een plekje te boeken, ga naar www.oddsandends.be! Ik hou jullie zeker op de hoogte, en ik kijk ernaar uit om dit alles met jullie te delen!

img_2797-2

 

Odds & Ends bestaat uit twee delen: enerzijds is het een concept store waar je alles kan vinden voor een trendy look. Miek maakt zelf juwelen, hoofddeksels, en er hangen zelfs kleren die Miek zelf  heeft gemaakt. Bovendien vind je er ook horloges van Cluse, en makeup van Make-up Studio.

Miek gaf eerder al workshops, en die werden altijd met veel enthousiasme onthaald. Vanaf nu geven Miek en ik de workshops samen, en dat alles in een geheel nieuwe ruimte, waar we een inspirerende plek van hebben gemaakt, waar iedereen zijn creativiteit kan uiten.

Hou Silkeblogs zeker in de gaten, want binnenkort deel ik de officiële openingsdatum, en vindt er een grote winactie plaats!

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

7 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.