Novexpert Vitamin C Booster

Ik heb zeker geen perfecte huid, dus huidverzorging is voor mij persoonlijk van het grootste belang. Ik heb soms nogal last van een doffe huid, en dan is het enige dat ik wil dat mijn huid weer stralend wordt. Gelukkig bestaan er een paar trucjes en producten die dat probleem in no-time oplossen. Zo testte ik onlangs de Novexpert Vitamin C Booster, een serum met twee soorten gestabiliseerde vitamine C. Lees snel verder!

Novexpert Vitamin C Booster

De Novexpert Vitamin C Booster is een serum dat voor 25% uit gestabiliseerde vitamine C bestaat, en voor 75% uit ingrediënten van natuurlijke origine. Het is een serum dat vooral bedoeld is voor de doffe huid, en tegen pigmentvlekken werkt.

Novexpert Vitamin C Booster

Het serum is geschikt voor alle huidtypes en bevat heel wat mooie ingrediënten. Zo bevat het behalve vitamine C ook fylinezuur (verhelderend), vitamine E, melkzuur (exfoliërend) en glycerine (hydraterend). Op papier is het alvast een heel fijn product!

Novexpert Vitamin C Booster

De Novexpert Vitamin C Booster is op twee manieren te gebruiken: je kan hem ‘puur’ aanbrengen, voordat je je makeup gaat aanbrengen, maar je kan hem ook mengen met je dagcrème.

Novexpert Vitamin C Booster

Het serum zelf bevat een subtiele oranje kleur, waardoor je na het aanbrengen meteen een stralend effect op je huid krijgt. Ik hou van dit soort producten, het werkt op lange termijn omdat het veel fijne ingrediënten bevat, maar het geeft ook een instant effect. Ik heb het serum ‘puur’ aangebracht, en zo trok het erg snel in, en ook gemengd met mijn dagcrème werkt hij fijn. Ik vind de consistentie ook helemaal fijn, hij laat helemaal geen vettig laagje achter!

Novexpert Vitamin C Booster

Conclusie

Heel goedkoop is hij niet, maar zéker ook niet te duur voor wat hij doet. Ik gebruik de Novexpert Vitamin C Booster nu al een paar weken gemengd met mijn dagcrème en ik ben er erg over te spreken. Meteen na het aanbrengen krijgt mijn huid een subtiel warme, stralende gloed, en is de dofheid waar ik soms last van heb verdwenen. Op lange termijn merk ik dat mijn huid er egaal en stralend uitziet. Ik blijf hem zeker gebruiken, en ik geef de Novexpert Vitamin C Booster een 9/10. Het is een fijne aanvulling op mijn huidverzorgingsroutine!

Gebruik jij een serum?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.