OOTD: Silver City + WIN 2 PAAR SCHOENEN!

De dagen worden wat kouder, maar toch is het nog fijn om buiten te zijn! Daar moeten we van profiteren, en het liefst met een mooie outfit. Ik koos voor een simpele outfit, die ik liet opvallen door een paar mooie juwelen en een paar zilveren schoenen. Lees snel verder, want ik mag ook 2 paar schoenen weggeven!

OOTD: Silver City + WIN 2 PAAR SCHOENEN!

OOTD: Silver City + WIN 2 PAAR SCHOENEN!

OOTD: Silver City + WIN 2 PAAR SCHOENEN!

OOTD: Silver City + WIN 2 PAAR SCHOENEN!

OOTD: Silver City + WIN 2 PAAR SCHOENEN!

OOTD: Silver City + WIN 2 PAAR SCHOENEN!

OOTD: Silver City + WIN 2 PAAR SCHOENEN!

OOTD: Silver City + WIN 2 PAAR SCHOENEN!

OOTD: Silver City + WIN 2 PAAR SCHOENEN!

OOTD: Silver City + WIN 2 PAAR SCHOENEN!

OOTD: Silver City + WIN 2 PAAR SCHOENEN!

Ik hou van dit soort simpele outfits, dit is echt hélemaal Silke. Ik vind het superleuk om een statement te maken met een mooie horloge of een coole zonnebril. De armcandy die ik bij mijn outfit draag is van My Jewellery. Op het ene armbandje staat ‘Joy & Happiness’, en op het andere staat ‘Say yes to new adventures‘.

Jeans: H&M // T-shirt: Takko // Hemdje: Bershka // Tas: Elite // Horloge: My Jewellery // Armbandjes: My Jewellery // Schoenen: Fitflop

OOTD: Silver City + WIN 2 PAAR SCHOENEN!

Win een paar sneakers voor jou en je vriendin!

Ik mag twee paar Fitflop F-Sporty Lace-up Sneakers ter waarde van €110 weggeven! Het enige dat je hoeft te doen is de winactie-post op Facebook liken en een vriend(in) taggen in de comments!

Wat vind jij van een simpele outfit met een paar statement juwelen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

16 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.