Video: Fripac Mondial Touch Styling Iron

Ik vind het superleuk om mijn haar te krullen, maar meestal draag ik mijn haar stijl. Dan gebruik ik een stijltang om mijn haar mooi in model te krijgen, want dat geeft toch een mooi en verzorgd effect. In de video van vandaag gebruik ik voor het eerst de Fripac Mondial Touch Styling Iron, een stijltang met een aantal bijzondere functies! Als je wilt weten wat ik ervan vond, bekijk dan snel de video!

Algemeen

 • De stijltang kost €69,95;
 • Hij is verkrijgbaar bij JohnBeerens;
 • Hij heeft een snoer van 3 meter.

Pluspunten

 • De platen zijn keramisch;
 • Onder de platen zitten veertjes, waardoor de druk altijd gelijk verdeeld is;
 • Hij heeft een bewegingssensor, waardoor hij automatisch uitschakelt na 3 minuten;
 • Hij voelt licht aan;
 • Hij zit in een supermooie doos;
 • Hij warmt vliegensvlug op (10 – 20 seconden).

Minpunten

 • De temperatuur is niet instelbaar, al is 190° niet overdreven warm en kreeg de tang mijn haar wel mooi glad.

Conclusie

Het enige nadeel is dat de temperatuur niet kan ingesteld worden, maar echt heel erg vind ik dat ook niet. Ik stijl mijn haar toch meestal op 190°, maar ik kan me voorstellen dat hij voor héél krullend haar net niet warm genoeg wordt. Verder heeft hij veel pluspunten, en ik vind hem helemaal niet zo duur voor een stijltang met keramische platen. Ik geef de stijltang een 9/10, als jij hetzelfde haartype hebt als ik en je bent op zoek naar een goede stijltang, is deze zeker iets voor jou.

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

 • Jolanda schreef:

  Leuke review! Jammer inderdaad dat je de temperatuur niet kunt instellen, want elk haar is anders en heeft eigenlijk een eigen temperatuur nodig. Zondag komt mijn review online van de Fripac Mondial föhn, werkt ook erg goed!

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.