Halloween Look: Masked

Halloween komt eraan, en dit jaar ben ik eens op tijd met mijn Halloween look! Ik liet me even gaan met mijn kwasten, en creëerde een gemaskerde look met groene lippen. Hoewel ik echt niet goed kan tekenen, besloot ik om een masker op mijn gezicht te tekenen. Het was een superleuk werkje, en het is misschien geen heel draagbare look, ik hou echt van dit soort rare makeuplooks! Lees snel verder.

Halloween Look: Masked

Halloween Look: Masked

Halloween Look: Masked

Halloween Look: Masked

Halloween Look: Masked

Halloween Look: Masked

Halloween Look: Masked

Halloween Look: Masked

Halloween Look: Masked

Halloween Look: Masked

Voor het masker gebruikte ik een eyeliner van essence uit het vaste assortiment, en voor de stipjes gebruikte ik de eyeliner uit de CATRICE ZENsibility limited edition. De sterretjes heb ik gestempeld met een stempeltje van essence, en de lipstick is de Atomic lipstick van Makeup Revolution in de kleur Serpent. Mijn lenzen zijn de Luna Eclipse lenzen van Crazylenses!

Ga jij je verkleden met Halloween?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.