OOTD: Forest Fall

De herfst is volop bezig, en ik begin de herfstkleuren te appreciëren. Onlangs was het weer zo herfstig en straalde de zon prachtig door de bomen. Zolang het niet té koud is, of te hard waait, vind ik de herfst echt fijn. Met dit weer vind ik het leuk om veel laagjes te dragen, en voor herfstkleuren te kiezen in mijn outfit. Mijn outfit van vandaag is opnieuw vrij simpel, maar wel stijlvol en ideaal voor de herfst. Lees snel verder!

OOTD: Forest Fall

OOTD: Forest Fall

OOTD: Forest Fall

OOTD: Forest Fall

OOTD: Forest Fall

OOTD: Forest Fall

OOTD: Forest Fall

OOTD: Forest Fall

OOTD: Forest Fall

OOTD: Forest Fall

OOTD: Forest Fall

OOTD: Forest Fall

OOTD: Forest Fall

OOTD: Forest Fall

OOTD: Forest Fall

OOTD: Forest Fall

OOTD: Forest Fall

OOTD: Forest Fall

OOTD: Forest Fall

OOTD: Forest Fall

OOTD: Forest Fall

OOTD: Forest Fall

Het licht was ongelooflijk mooi en gaf de foto’s een prachtig feeëriek effect. Zoals je misschien ondertussen wel weet, vind ik horloges superleuk: ze zijn handig én mooi. Daarom koos ik voor een tijdloos en praktisch model van Casio. Ik vind de look van dit horloge heel stijlvol, en ik hou van gouden accessoires. Bovendien heeft het horloge een digitaal display, zodat je snel en gemakkelijk de tijd kan aflezen! Ik wou al langer een horloge van Casio, want dit soort horloges past overal bij. Het model is fijn en elegant, maar is niet over the top.

Hetzelfde gevoel heb ik over een hoofdtelefoon: hij moet goed zijn van kwaliteit, maar een lelijke hoofdtelefoon verpest echt je outfit. Daarom combineerde ik mijn perfecte herfstoutfit met een bluetooth hoofdtelefoon van Cellularline.

Jas: Only // Hemd: Pimkie // T-shirt: H&M // Jeans: Pull & Bear // Sneakers: Adidas // Horloge: Casio // Hoofdtelefoon: Fly Universal van Cellularline

Ik heb trouwens ook een kortingscode voor de website horloge.be. Als jij ook nood hebt aan een mooi horloge, kan je de code silkeblogs279165 gebruiken voor 5% korting! 

Wat is jouw ideale herfstoutfit?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.