Snuffelbox: DE DIERENDAGBOX unboxing

Onlangs was het eens niet aan mij, maar aan Bruno om verwend te worden! Naar aanleiding van dierendag kregen mijn hondje en ik een Snuffelbox opgestuurd, een box gevuld met verwennerijen voor Bruno. Al meteen toen de box op de deurmat viel, was Bruno enorm geïnteresseerd. Hij had direct door dat er iets voor hem in zat! Lees snel verder als je wilt weten wat er in de Dierendagbox van Snuffelbox zat, en wat Bruno ervan vond!

Snuffelbox: DE DIERENDAGBOX

De Dierendagbox is een superleuke, speelse doos. En hij is best groot! Bruno kon niet wachten om hem open te maken, maar hij moest even wachten totdat ik mijn camera had. Hij staat er namelijk om bekend graag speeltjes kapot te bijten!

Snuffelbox: DE DIERENDAGBOX

Eén blik in de doos, en ik zag meteen dat Bruno tevreden zou zijn. De Dierendagbox bevat minstens €50 aan spulletjes en is een limited edition. Ik denk dat er nog een twintigtal verkrijgbaar zijn, dus als je hem nog wilt scoren moet je snel zijn!

Behalve deze speciale Dierendagbox heeft Snuffelbox ook een gewone box. Die kan je eenmalig bestellen voor €35, of je kan een abonnement nemen. Met en abonnement betaal je €29 voor de box.

Snuffelbox: DE DIERENDAGBOX

Het uitpakken kan beginnen! Voor het geval dat jullie hem nog niet kennen, stel ik Bruno eerst even aan je voor. Bruno is 5 jaar oud, weegt ongeveer 13 kilogram en is een kruising tussen een beagle en een chihuahua. Hij is heel lui en slaapt het liefst onder een dekentje, en hij is enorm bang van water.

Snuffelbox: DE DIERENDAGBOX

Dit is het eerste dat Bruno uit de Dierendagbox haalde. Ik begrijp het ook wel, het is zo fluffy! Dit is het vosje van Mini Skinneeez, een speeltje zonder stuffing. Dat is goed, want wat Bruno het allerleukst vindt is om de vulling uit knuffeltjes te krijgen. In het snuitje en het staartje van de vos zitten ook een piepje, wat het ook dubbel zo interessant maakt, uiteraard!

 • Mini Skinneeez Vosje, ongeveer €6

Snuffelbox: DE DIERENDAGBOX

Vervolgens ging zijn aandacht rechtstreeks naar deze lolly. Ik vond hem er zelf echt héél vies uitzien, maar voor Bruno is dit een echte lekkernij. Dit is de Armitage Pet Care Good Boy Assorted Lollipop, en het is enorm schattig om Bruno eraan te zien bijten!

 • Armitage Pet Care Good Boy Assorted Lollipop, ongeveer €2

Snuffelbox: DE DIERENDAGBOX

De Armitage Pet Care Good Boy Small Chewy Twists vielen ook erg in de smaak. Deze kauwsnoepjes zorgen voor de tandjes van je hond, én zijn ook nog eens lekker – tenminste, dat hoorde ik van Bruno, ik heb ze zelf niet geproefd.

 • Armitage Pet Care Good Boy Small Chewy Twists, ongeveer €4

Snuffelbox: DE DIERENDAGBOX

Dit speeltje wekte wat angst op bij Bruno, ik weet niet goed waarom. In dit schattige balletje zit een piepje, en het rolt (ahja, want het is een balletje). Na een tijdje heeft Bruno zijn angst overwonnen, en toch eens in de Armitage Pet Care Good Boy Squeaky Dog Toy gebeten. Zo stoer!

 • Armitage Pet Care Good Boy Squeaky Dog Toy, ongeveer €5

Armitage Pet Care Good Boy Squeaky Dog Toy

Dan zijn er de Armitage Pet Care Good Boy Captain Jacks. Nog voordat ik kon vragen: is het lekker, Bruno? was alles al binnen. Ja, dus.

 • Armitage Pet Care Good Boy Captain Jacks, ongeveer €5

Snuffelbox: DE DIERENDAGBOX

Oh, dit vond Bruno dan wel weer interessant. Een speeltje om kapot te bijten. Het duurde niet lang voordat dit krokodilletje onherkenbaar was geworden en in duizend stukjes op het tapijt lag, maar Bruno heeft zich tenminste geamuseerd!

 • Armitage Pet Care Good Boy Moppy Raggy Friend, ongeveer €6

Snuffelbox: DE DIERENDAGBOX

Hier heeft Bruno van genoten! Deze Johnson’s Gently Steamed Dogfood viel zeker in de smaak. Echte fijnproeverij voor hondjes. Het is een maaltijd die er stiekem echt wel lekker uitziet, en geen kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddelen bevat.

 • Johnson’s Gently Steamed Dogfood, ongeveer €2

Snuffelbox: DE DIERENDAGBOX

Oh nee, dit is echt niks voor Bruno. Hij is zo bang van water, en in bad gaan is voor hem echt het ergste wat er bestaat. Ik heb de Armitage Dedicated Shampoo & Conditioner nog niet getest, maar hij ruikt alvast lekker fris. Dat wordt leuk!

 • Armitage Dedicated Shampoo & Conditioner, ongeveer €5

Snuffelbox: DE DIERENDAGBOX

Dit speeltje interesseerde Bruno helemaal niet. Logisch, want het is niet zo gemakkelijk kapot te bijten. Dit is het enige speeltje uit de box dat nog steeds – na een paar weken zelfs – intact is. Bruno is er misschien niet zo gek van, maar ik ben blij dat ik eindelijk iets heb gevonden dat meneer niet kapot krijgt! En nu en dan betrap ik hem erop dat hij er wél op zit te knauwen.

 • Pet Brand Rough & Tough Rubber Disk, geen prijs gevonden

Snuffelbox: DE DIERENDAGBOX

Dit vond ik echt zo schattig: thee voor hondjes! Dit is de Woof Brew Healthy Herbal Dog Tea in de variant Digestion. Uiteraard gemaakt in Engeland, hét land van de thee. Het enige probleem met deze thee is dat Bruno er bang van was (thee is water; altijd eng) dus ik moest hem even met de lepel wat aangeven voordat hij van zijn theetje begon te genieten! Zo cute!

 • Woof Brew Healthy Herbal Dog Tea, ongeveer €6

Snuffelbox: DE DIERENDAGBOX

Er lijkt gewoon geen einde te komen aan de lekkere hapjes! Dit zijn de Armitage Pet Care Good Boy Mini Fresh Breath Rolls. Komt goed van pas, want Bruno heeft soms wel eens een stinkbek. Jammer genoeg vond hij ze niet superlekker, dus bleef er soms een half rolletje liggen. Uiteindelijk at hij de andere helft ook wel op, maar het was niet zijn favoriete hapje. Of zijn adem erop vooruit is gegaan, kan ik voorlopig niet zeggen.

 • Armitage Pet Care Good Boy Mini Fresh Breath Rolls, ongeveer €4

Snuffelbox: DE DIERENDAGBOX

We zijn aan het einde gekomen met deze Armitage Pet Care Good Boy Gnaw A Bone. Dit bot is van kunststof, maar ruikt naar kip, hoe kan dat? De verpakking was in de doos al losgekomen, zodat Bruno er meteen mee kon weglopen. Bruno heeft de slechte gewoonte om stiekem dingen te begraven in de tuin, en omdat ik dit bot niet meer kan vinden vrees ik dat hij hiermee hetzelfde heeft gedaan. Dat is wel het teken dat hij er blij mee is!

 • Armitage Pet Care Good Boy Gnaw A Bone, ongeveer €10

Snuffelbox: DE DIERENDAGBOX

Conclusie

Ik denk dat Bruno zich nog héél lang zal kunnen vermaken met deze Dierendagbox. Zoveel lekkers en leuks samen had hij nog nooit gezien. Als hij twee favorieten mocht kiezen, zouden het de lolly en het vosje zijn. Met een waarde van meer dan €50 is deze speciale box zijn €39 zeker waard. Het leuke aan de box vind ik vooral dat er spulletjes in zitten die je niet overal kan vinden. Speeltjes en snoepjes koop ik zelf meestal in de supermarkt, maar die is hij uiteindelijk beu. Het was superleuk om deze Snuffelbox Dierendagbox te unboxen, Bruno en ik hebben ons heel erg vermaakt!

Oh, en 10% van de omzet schenkt Snuffelbox aan goede doelen die zich inzetten voor dierenwelzijn!

Verwen jij je hondje soms met een nieuw speeltje of een snoepje?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.