Silkesnaps Oktober 2016: Yves Rocher Skin Days / Gent / Nieuwe Zaak

Het is vandaag Halloween, en daarmee ook de laatste dag van deze maand. Oktober heeft veel veranderingen meegebracht voor mij, en ik kan met een positief gevoel terugkijken op de voorbije maand. Oktober stond vooral in het teken van de opening van onze nieuwe zaak, en hoewel het echt druk is geweest, zijn we blij met hoe alles is gelopen! Lees snel verder als je wilt weten wat de maand oktober voor mij heeft betekend!

Yves Rocher Skin Days Silkeblogs

Oktober betekende Skin Days bij Yves Rocher. Ik was uitgenodigd om op voorhand de huidanalyse al eens te testen, en dat was heel interessant! Lees mijn verslag over de huidanalyse en gezichtsverzorgingsproducten hier.

Yves Rocher Skin Days Silkeblogs

Op het event werd ook de Yves Rocher kerstcollectie voorgesteld, en er was zelfs een visagiste aanwezig die de producten op ons liet zien!

Uitstapje naar Gent met Jordi

Deze maand ben ik ook een paar keer naar Jordi in Gent geweest. We moesten een video maken voor de Student Kick-Off, en foto’s maken voor Silkeblogs, dus we zijn druk bezig geweest!

Radio Modern Roma

Radio Modern is een feestconcept met feestjes die in jaren ’50 stijl worden gehouden. Het was superleuk om eens iets anders aan te trekken dan anders, en de muziek was fantastisch! Er was ook een ‘photobooth’ waar je de avond kon laten vastleggen. Oh, en de gin-tonics waren héérlijk!

halloween1-copy2

Vrijdag kwam mijn halloween-video online, waarin Sigourney toonde hoe je deze enge, maar gemakkelijke halloweenlook kan maken!

Opening Odds & Ends Schoten

En zaterdag was het dan eindelijk zover: onze nieuwe workshopruimte opende officieel! Vanaf nu geven we workshops over makeup en haar achteraan in Galerij Den Helm in de paalstraat in Schoten. Als je ook een workshop wil boeken, ga dan naar www.oddsandends.be voor het volledige aanbod.

Opening Odds & Ends Schoten

Het openingsfeest was superleuk! Iedereen kwam langs om een kijkje te nemen naar onze nieuwe ruimte, en uiteraard ook om Miek te horen zingen.

Opening Odds & Ends Schoten

Bedankt aan iedereen die is gekomen en ook erg bedankt voor de lieve cadeau’tjes!

November belooft ook een fantastische maand te worden. Er staat zoveel te gebeuren, en dat vind ik echt fantastisch!

Wat heb jij zoal gedaan deze maand? Heb je halloween gevierd? 

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.