Favorieten Oktober 2016

Gisteren toonde ik je al de avonturen die ik heb beleefd in oktober, en vandaag volgen uiteraard ook mijn vijf favoriete producten van de maand. Ik heb het gevoel dat ik niet zo veel heb kunnen testen als anders, omdat ik het veel te druk had, maar toch vond ik het niet moeilijk om vijf items te kiezen die eruit sprongen als favorieten van de maand oktober. Lees snel verder!

Favorieten Oktober 2016

Dit waren mijn vijf favorieten van oktober 2016:

  • Yves Rocher Grand Rouge Lipstick Palette;
  • CATRICE HD Liquid Coverage Foundation;
  • Intimacy Sheer parfum;
  • Yves Rocher Elixir 7.9;
  • Fitflop F-Sporty Lace Textile Silver sneakers.

Favorieten Oktober 2016

Ik besprak onlangs de kerstcollectie van Yves Rocher, en in die collectie zit dit prachtige lippalette. Het palette bevat vijf prachtig gepigmenteerde en uitgezochte tinten, en is een echte must-have voor elke lipstick-lover!

  • Yves Rocher Kerstcollectie Grand Rouge Lipstick Palette, €15,90

Favorieten Oktober 2016

De CATRICE HD Liquid Coverage Foundation heb ik ondertussen in alle kleurjes, maar 030 – Sand Beige is perfect voor mij. Deze foundation is niet enkel erg budget-proof, hij heeft ook alles wat een goede foundation moet hebben. Hij dekt mooi, maar geeft toch een natuurlijk effect én houdt mijn huid mat. Mijn review over de foundation lees je hier.

Favorieten Oktober 2016

Op het Ici Paris XL event werd deze geur voorgesteld: Intimacy Sheer. Het is echt een heerlijk parfum waar ik al veel complimenten over heb gekregen. Hij ruikt fris, zoet, naar bloemen en hij doet me wat denken aan Chanel Coco Mademoiselle – ook een favoriet.

Favorieten Oktober 2016

Op de Skin Days van Yves Rocher kon je heel oktober je huid laten analyseren. Ik ben erg blij dat ik dat heb gedaan, want na mijn analyse werd me dit serum aangeraden. Ik gebruik het nu voor mijn dagcrème en mijn huid is effectief een stuk stralender geworden. Hij heeft ook een pipetje, wat het heel leuk vind om hem aan te brengen, en bovendien trekt het serum enorm snel in.

  • Yves Rocher Elixir 7.9, €29,00

Favorieten Oktober 2016

Uiteraard kan mijn favoriete paar sneakers ook niet ontbreken in deze lijst! Ik kreeg een paar zilveren sneakers van Fitflop en ze zitten niet alleen heerlijk, ze zijn ook supercool. Ik hou van statement sneakers. Gisteren is ook de winactie van deze schoenen afgelopen, maar niet getreurd: als je niet hebt gewonnen, heb ik een kortingscode waarmee je tot eind november 20% korting krijgt. De code is SILKE2016 en is geldig op het volledige assortiment!

favorieten-oktober-2016-1

Wat waren jouw favorieten van de voorbije maand?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.