OOTD: Suits

Zoals jullie ondertussen al wel weten, opende vorig weekend onze eigen zaak. Het ‘atelier’ van Odds & Ends is officieel geopend! En bij een feestelijk weekend hoort een feestelijke outfit. Ik vond mijn outfit erg gepast voor de eigenaar van een zaak, dus wilde ik hem vandaag graag delen! Ik draag echt graag een kostuum, maar combineer de zakelijke look met een vrouwelijke hoge hak, of – zoals in dit geval – een stoerdere schoen. Lees snel verder!

OOTD: Suits

OOTD: Suits

OOTD: Suits

OOTD: Suits

OOTD: Suits

OOTD: Suits

OOTD: Suits

OOTD: Suits

OOTD: Suits

OOTD: Suits

OOTD: Suits

OOTD: Suits

OOTD: Suits

OOTD: Suits

OOTD: Suits

OOTD: Suits

OOTD: Suits

Dit is zeker geen alledaagse, casual outfit, maar best nog wel draagbaar. Ik draag dit soort outfits vrij vaak, maar ik maak het geheel gewoon wat meer casual door er een stoere sneaker onder te dragen. Een horloge is gewoon een verplichting bij deze outfit, en ik vond dit grijze horloge – dat ik ook droeg in mijn Silver City outfit – er perfect bij passen. De foto’s zijn trouwens in het atelier van Odds & Ends gemaakt, dan heb je dat ook alvast eens gezien!

Blazer: H&M // Broek: H&M // Hemd: Primark // Horloge: My Jewellery // Sneakers: Adidas via DefShop

Draag jij soms een blazer en een geklede broek?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

7 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.