Vervroegde Sinterklaascadeautjes met Radbag

Sinterklaas kwam voor mij al iets vroeger dit jaar, ik ga ervan uit dat dat komt omdat ik éxtra flink ben geweest! Ik mocht van Radbag een paar cadeautjes uitkiezen op hun webshop, die Sinterklaas me vervroegd zou brengen. Daar zei ik uiteraard geen nee tegen, en vandaag wil ik je graag laten zien wat de Sint me nu al heeft gebracht. Misschien breng het wat inspiratie voor jouw sinterklaaslijstje! Lees snel verder als je wilt weten wat ik vroeg!

Radbag Sinterklaascadeaus

Het eerste cadeau dat ik uitkoos was niet voor mij, maar voor Jordi. Want wat is er leuker dan je cadeaus te delen met iemand anders? Dit is de Pokket Mini, een mini mixer voor dj’s.

Radbag Sinterklaascadeaus

Jordi is dit jaar namelijk ook heel braaf geweest, en daarom verdient hij een sinterklaascadeau! Kijk ook hoe schattig zijn sushi-trui is!

Radbag Sinterklaascadeaus

Met de minimixer kan je twee kanalen aansluiten, bijvoorbeeld twee smartphones, en kan je volledig de dj uithangen. Hij heeft een pre-listen functie en een crossfader, en bovendien werkt hij zonder stroom, dus heb je geen batterijen of extra kabel nodig.

Radbag Sinterklaascadeaus

Zelf ken ik er helemaal niks van, maar ik vroeg wat Jordi van zijn sinterklaascadeautje vond en hij was enthousiast. Deze mixer stop je gewoon in je rugzak, en je hebt hem altijd bij. Als je ergens op een feestje komt, en er is een dj nodig, ben jij de held van de avond!

Radbag Sinterklaascadeaus

Sinterklaas bracht ook iets voor mij, dat perfect past in het atelier van Odds & Ends. Deze lichtreclame tafellamp is personaliseerbaar, en ziet er super trendy uit.

Radbag Sinterklaascadeaus

Ik wou er eigenlijk Odds & Ends van maken, maar ik had niet genoeg letters. Miek & Silke zegt trouwens ook genoeg, niet?

Radbag Sinterklaascadeaus

Het is een erg eenvoudige lamp, maar hij staat wel heel stijlvol en past overal bij!

Voor details over mijn outfit, check mijn blogpost van gisteren.

Radbag Sinterklaascadeaus

Jordi en ik zijn erg blij met onze sinterklaascadeaus! Hopelijk heb je wat inspiratie kunnen opdoen, en als je nog meer inspiratie nodig hebt, kijk dan eens naar de sinterklaascadeaus van Radbag, daar vind je enorm veel leuke gadgets. Ik ben benieuwd wat jij uitkiest!

Komt Sinterklaas ook langs bij jou dit jaar?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.